Gość Magda Niziołek Napisano Maj 12, 2015 Chciałam rozpocząć nowy temat i jednocześnie zapytać czy ktoś może korzystał z tego typu zabiegów, jeśli tak to jakie są wrażenia i gdzie korzystaliście. Ja polecam Spa Solne Tarita w Krakowie. Jest to nowo otwarty obiekt i właśnie u nich korzystałam z tego zabiegu. Różni się on nieco od popularnych już zabiegów floatingu w kapsułach czy kabinach . Bo u nich jest piękny basenik. Zabieg FLOATINGU, daje cudowny efekt jeśli chodzi o skórę, dobre samopoczucie i nie tylko. W Taricie jest to basen mieszczący maks. 2 osoby, wypełniony jest on Oryginalną Solanką z Zabłocia o stężeniu soli 28%, co daje efekt kąpieli w Morzu Martwym. Unosimy się na wodzie przez 50 minut w idealnej ciszy, słysząc tylko dźwięki kojącej muzyki. Zabieg nie tylko maksymalnie relaksuje, odpręża i dodaje energii, ale także cudownie wpływa na skórę. Po nim skóra jest niesamowicie gładka, szybciej goją się rany, pomaga w walce z cellulitem, odżywia włosy. Dodatkowo: zwalcza bóle stawów i mięśni, pobudza krążenie krwi, ujędrnia, wygładza skórę i hamuje jej starzenie się, pomaga w koncentracji, odnawia i wyostrza zmysły oraz maksymalnie relaksuje i odpręża. Jest on polecany osobom żyjącym w ciągłym biegu, w stresie oraz takim które chcą się zatroszczyć o swoją skórę, samopoczucie i zdrowie. Polecam skorzystać bo sama na sobie przekonałam się jak ten zabieg jest niesamowity i jedyny w swoim rodzaju. Warto zajrzeć na ich stronkę bo mają fajne promocje :) tarita.pl Solanka jest to zdrowotny naturalny produkt wykorzystywany w Uzdrowisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach