Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Magda Niziołek

Zabieg Floatingu

Polecane posty

Gość Magda Niziołek

Chciałam rozpocząć nowy temat i jednocześnie zapytać czy ktoś może korzystał z tego typu zabiegów, jeśli tak to jakie są wrażenia i gdzie korzystaliście. Ja polecam Spa Solne Tarita w Krakowie. Jest to nowo otwarty obiekt i właśnie u nich korzystałam z tego zabiegu. Różni się on nieco od popularnych już zabiegów floatingu w kapsułach czy kabinach . Bo u nich jest piękny basenik. Zabieg FLOATINGU, daje cudowny efekt jeśli chodzi o skórę, dobre samopoczucie i nie tylko. W Taricie jest to basen mieszczący maks. 2 osoby, wypełniony jest on Oryginalną Solanką z Zabłocia o stężeniu soli 28%, co daje efekt kąpieli w Morzu Martwym. Unosimy się na wodzie przez 50 minut w idealnej ciszy, słysząc tylko dźwięki kojącej muzyki. Zabieg nie tylko maksymalnie relaksuje, odpręża i dodaje energii, ale także cudownie wpływa na skórę. Po nim skóra jest niesamowicie gładka, szybciej goją się rany, pomaga w walce z cellulitem, odżywia włosy. Dodatkowo: zwalcza bóle stawów i mięśni, pobudza krążenie krwi, ujędrnia, wygładza skórę i hamuje jej starzenie się, pomaga w koncentracji, odnawia i wyostrza zmysły oraz maksymalnie relaksuje i odpręża. Jest on polecany osobom żyjącym w ciągłym biegu, w stresie oraz takim które chcą się zatroszczyć o swoją skórę, samopoczucie i zdrowie. Polecam skorzystać bo sama na sobie przekonałam się jak ten zabieg jest niesamowity i jedyny w swoim rodzaju. Warto zajrzeć na ich stronkę bo mają fajne promocje :) tarita.pl Solanka jest to zdrowotny naturalny produkt wykorzystywany w Uzdrowisku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować