Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka1259

zakochałam sie w żonatym co robic?

Polecane posty

Gość mężatka1259

nie chcialam tego a jednak. Nie spalismy ze soba ba nawet nie jestesmy na ty tylko per pan/pani. Zakochalam sie w jego wygladzie i tym ze jest taki tajemniczy i niedostepny. Podrywal mnie triche go przychamiwalam, bo wiem ze nie powinnismy. On ma rodzine ja tez ciagnie mnie do niego okropnie. Co robic pomozcie

Gość gość
przychamij jeszcze trochę

Gość mężatka1259
:)pisze z telefonu dlatego te literówki no ale skoro prezydent moze pisac bul to i ja moge robic bledy uzywając klawiatury qwerty

Gość gość
trzeba sie odkochac i tyle :classic_cool:

Gość gość
popieram wpis wyżej... Masz rodzinę, to po co chcesz sobie i innym skomplikować życie? Zapomnij o tym mężczyżnie

Gość mężatka1259
nie wiem moze chce tylko sie z nim pocalowac, przespac. Czuje ogromną chemie do niego. Wiem ze on sie nie zakocha we mnie a moza i ja sie odkocham jak go blizej poznam.

Gość gość
Jak to co, ostre rżnięcie po same jaja.

Gość gość
Tez mam ten problem, ze czuję chemię do zonatego, starszego mezczyzny i tez wiem, ze to tylko fascynacja i nic wiecej. Chetnie bym zainicjowala cos wiecej, bo kusi szalenie, ale na szczescie za bardzo lubie jego dzieci, by chciec im psuc dziecinstwo. Chociaz jest miedzy nami ogromne napiecie erotyczne i kusi jak diabeł. Zresztą nie wiem co bym zrobila gdyby on jednak zrobil krok wiecej niz tylko spojrzenia ton glosu lekki flirt.

Po co się zakochiwać w żonatych ? Nawet gdyby taki był wami zainteresowany to co ? Chciałybyście związku z facetem, który już raz dał ciała ? Z facetem, dla którego słowa "i nie zostawię cię aż do śmierci" są farmazonem ? Jak zostawi żonę dla Ciebie to i prędzej czy później zostawi Ciebie dla lepszego modelu. Kwestia czasu. Taki facet nie miałby kręgosłupa moralnego.

Gość gość
Niczego nie musisz psuć,nic nie było?ale to widać z boku.Myślisz ,że tego nie widać?mylisz się!Spotkaj się z nim w tajemnicy i już,to jedyne rozwiązanie,wiem co mówię.

Gość mężatka1259
shaf78 myślisz, że ja chciałam się w nim zakochać? Broniłam sie przed tym jak cholera :(

Gość gość
Rok, dwa i ci przejdzie :)

Gość gość
Nie wierz im,nie przejdzie.Jeśli jest prawdziwe nie minie.

Gość gość
nie chce przechodzic

Gość gość
tez mi sie zonaci podobali ale mi przeszlo

Gość gość
Unikaj go. Tylko do tego trzeba siły charakteru, więc pewnie kwestią czasu jest jak wiadomoco zrobisz.

Gość gość
mężatki chcą zostać d******* żonatych nie kochacie swoich mężów,każdy mąż powinien wypierd..taką ze swojego życia i nie ukrywać tego przed światem d***** trzeba demaskować ,nie zasługują na szacunek a przede wszystkim trzeba mieć k***wski charakter,żadna porządna,szanująca się osoba nie wchodzi w relacje z żonatym

Gość gość
Gardzę takimi mężatkami jak autorka.Widocznie ma męża na papierku,albo wcale.Do głowy nie przyszłoby mi zeszmacić się. Nie interesują mnie zajęci i nigdy nie chciałabym być przeklętą/ wyklętą przez rodzinę ;swoją i jego.

Gość gość
Ja weszłam w taką relacje(z wzajemnością) i nie żałuję...mam męża który tez ma swoje za uszami,a w tej chwili czuje że po wielu latach małżeństwa w końcu jest mi dobrze.Wiem że to nie jest zdrowe ale w końcu żyje się raz a uczucie jeśli jest silniejsze niż logika...nie da o sobie zapomniec

Gość gośćaaa
Nigdy nie mów nigdy :) To powiedzenie kieruję do tych co się tak zarzekają, bo jeszcze los tym bardziej będzie dla nich przewrotny i postąpią one zupełnie odwrotnie. Nie obrażajcie i nie wyzywajcie, nie wrzucajcie ludzi do jednego worka. Spójrzcie lepiej na siebie, bo zdrady to nie jedyne grzechy tego świata, kim wy jesteście żeby prawić komuś morały i to w tak wulgarny, obrzydliwy sposób? Siedzicie u nich pod łóżkiem, że wiecie jak jest w ich małżeństwach? Jak jest w związkach?

Gość gość
Ci/pka nie ma licznika.

Gość gość
tez znam taka dziwkę z sąsiedztwa,wszyscy ją znają i plują a on grał na porządnego,a ostatni wycieruch jego zona ich zdemaskowała,stali się pośmiewiskiem w środowisku wolałabym zapaść się pod ziemię

Gość gość
gośćaaa dziś to po co taka ściera wchodzi na kafeterie i informuje nas o swoim k***wstwie? Skoro nie wstydzi się i podaje do publicznej wiadomości,wiec mam prawo powiedzieć swoje zdanie i nazwać rzeczy i ją po imieniu jak ci sie nie uklada w małżenstwie,to rozwiedz sie i nikt nie bedzie cie obrazal mnie zaden zonaty nie wciągnie w swoje gierki,a wiesz dlaczego? mam moralny kręgoslup,jestem wierna swoim zasadom ,ktore wpajam swoim dzieciom zatrudnij sie w agencji ,albo załóż na telefon call girl jak cie c**a swędzi