Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwinowcy i Kukizowcy ktorych znam deklaruja głos na Dudę. TO KONIEC KOMORA

Polecane posty

Gość gość

:)[cześć]

Gość gość
to już trzęsą pupą bo boją się Dudy bardziej niż Kukiza, bo kukiza będa próbowali kupić, a dudy sie nie da :)

Gość gość
Ach, już nie mogę się doczekać. Nareszcie będzie spokój i dobrobyt, emeryci i renciści dostaną podwyżki , młodzi obiecane mieszkania, wszyscy godną pracę i płacę, ruscy będą przepraszać na klęczkach za Smoleńsk i nareszcie oddadzą samolot.

Gość gość
Kukizowcy nie glosuja na nikogo

Gość gość598
gość dziś Kukizowcy nie glosuja na nikogo Akurat wszyscy których znam ja głosują na Dudę, ja też :)

Gość gość
ja też poprę Dudę bo Komor to żenua

Gość gość
Jak są jacys Kukizowcy ktoryz nie ida na II turę to robią błąd. Bo Bierność = poparcie dla Bronka czyli utrzymanie tego ktorego Kukiz chce zwalczyc. Potem nawet dobry wynik Kukiza do sejmu nic nie da jak Bul bedzie w pałau :O znow bedzie odrzucanie wszelkich inicjatyw. Tym bardziej ze to bedzie jego 2 kadencja i juz 3 miec nie moze bedzie mial wszystko gdzies :O A Duda obiecuje dialog i referenda po odpowiedniej ilosci podpisow. A Ludzie ziwazani z Kukizem nawet jak nie przekonaja Dudy w sejmie to bez problemu zbiora 1 mln podpisow a Duda wtedy gewarantuje referendum. Głosuje na Dude a do sejmu na Kukiza! Wszyscy na wybory poprzec A.Dude!

Gość gość
Potwierdzam, zagłosuję na Dudę, bo komor jest zbyt niebezpieczny i będzie blokował reformy. Dlatego szogun musi odejść. 5lat przespał, a teraz sobie przypomniał o ludziach.

Gość gość
Kukizowcy sa bezpartyjni i nie popieraja ani Komora ani Dudy. Popieraja Jowy i Pawla Kukiza

Gość gość
Ja jestem za Korwinem ale mam tez znajomych Kukizowcow wszyscy ida glosowac na mniejsze zło czyli Dude. Media chca wam wmowic zebyscien ie szli na nikogo glosowac tesame media ktore zwalcza Kukiz i Korwin czyli wasi kandydaci a ktore zdecydowanie promuja Komora :O nie dajcie sie :O wiadomo ze Ani Kukiz ani Korwin nie popra Dudy bo to ich przeciwnik polityczny i stracili by w oczach swoich zwolennikow ale wiadomo jak jest i wiadomo kogo prywatnie wolą. Kukiz jasno mowil ze nie porpze nikogo ALE Komorowi nie mozna ufac i ze tv24 (ta stacja ktora lansuje komora) prawie go zniszczyla i jego rodzine, Korwina wiadomo tak smao jak tłamszą rezimowe media, Korwinista siedzi w wiwezieniu za trzymanie krzesla:O IDziemy na 2 ture poprzec A. Dudę. To jest zawsze pół kroku do przodu niż 5 do tyłu ktore robimy nie idac na 2 ture albo idac i nie daj BOże poprierajac Komora :O Idzcie bo jak nei pojdziecie to znow zmanipulowane masy pojda za was wybrac wam najchooyowszą możliwa wladze :O

Gość gość
up

Gość gośćść
ja, brat i bratowa też na Dude także 3 głosy od Kukiza już ma

Gość URRRRAAAA
TO Ruscy będą się cieszyć bo Putin powiedział swojemu narodowi tak: Wyborcy polscy pokazali Komorowskiemu żółtą kartkę a stało sie tak z powodu sankcji narzuconych przez jego rządy! Oczekujemy że wybiorą Dudę i naszej niedoli będzie kres" Uraaaaaaaaa Uraaaaaaa Uraaaaaaaa!

Gość gość
Ha ha ha ha 15:04 :D Tak czy siak na to czeka świat.

Gość gość
u mnie w rodiznie wiekszosc na Kukiza glosowala i tez wszyscy teraz przymierzaja się glosowac na Dude.

Gość gość
Komor to pachołek Putina jakbyś nie wiedział. Ruskie Kaczyńskiego zamordowali nie Komora...

Gość gość
15:06 Widze że kolega nie słucha i nie czyta rosyjskich mediów!

Gość gość
media tylko napisaly ze to wina tego ze komor ostatnio torche mzienil retoryke na potrzeby kampani na antyrosyjska i ze wg nich powinien znow wrocic tdo retoryki prorosyjskiej. Komor to pachlek WSI powiazany z Moskwa. WPiszcie na YouTube "Przysięga KomoroWSkIego"

Gość gość
Słuchajcie nie musicie się w ogóle wysilać! Spójrzcie po całości co się dzieje i o czym sie mówi śpiewa z czego się nalezy śmiać! Wystarczy? -Wygra Duda i to już przesądzone a jak wy sie nie znacie na tym to możecie sobie tutaj pisać i agitować przez kolejne 2 tyg Pozdro

Gość gość
głosowałam na Korwina niestety nie wygrał, moja matka na Dude ze względu na to że stwierdziła że tylko on jest w stanie równać sie z Komorem i trzeba mu pomóc, ja za Duda nie jestem ale oczywiście na niego zagłosuje przecież nie pozwole by Komor wygrał :D

Gość gość
up

Gość gość
tez wybieram mniejsze zło czyli Dude w tym starciu. A nie Komora ktory dziśz Kwachem hasał ... :O

Gość gość
Ja też i rodzina i znajomi, tak na lekko sobie teraz policzyłam 30 osób które głosują na dudę, a jest ich więcej, tylko dalej mi się nie chce liczyć. Duda wygra.

Gość gość
czyli kukizowcy sa przeciwko JOWom?

Gość gość
i co teraz. Komorowski jest za JOWami a Duda przeciw. będziecie głosować na Dudę? czyli przeciwko JOWom czy na Komorowskiego czyli za JOWami? co zrobicie wyborcy Kukiza???

Gość gość
Kukizowcy nie są przeciwko JOWom, ale też nie zabiją się za JOWy bo nie o JOWy tu chodziło tylko o to, żeby pokazać niezadowolenie z obecnych rządów, ale te tępaki PO i media są za głupie żeby to skumać i teraz myśla, że jak poparli JOWy to wyborcy Kukiza za nim zagłosują, niedoczekanie :D

Gość gość
jak nie o JOWY skoro na głównej stronie Kukiza jest właśnie o JOWach i to w zasadzie jedyne hasło Kukiza???? http://kukiz.org

Gość gość
ze strony Kukiza > Wyniki wyborów prezydenckich są jednoznaczne! Paweł Kukiz odniósł wspaniały sukces, a wraz z nim postulat wprowadzenia 460 jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu! To Twój sukces - sukces bezpartyjnej Polski! Dziękujemy! Bez Waszego zaangażowania by się nie udało. To nie koniec, to początek! Wkrótce Paweł poinformuje o dalszych planach i działaniach. Tymczasem już dziś organizujmy się, bądźmy ze sobą w kontakcie. Zarejestruj się teraz na ruchJOW.pl.

Gość gość
strona Kukiza > Dołącz do Ruchu Obywatelskiego na rzecz Jednomandatowych Okręgów Wyborczych w wyborach do Sejmu.