Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są przyjaciółi?

Polecane posty

Gość gość

Chyba przyporządkowałam temat do odpowiedniej kategorii.. Hej, mam na imię Kasia. Chodzę teraz do trzeciej klasy gimnazjum. Relacje w klasie są różne, ale z każdym staram się żyć w zgodzie. Mam 4 "przyjaciółki" i razem tworzymy paczkę. Jakieś parę miesięcy temu poznałam chłopaka, byłam z nim, le niestety nam nie wyszło i rozstaliśmy się. Mogłam wtedy liczyć na koleżanki, wspierały mnie.. Jednak niedawno, bo ponad miesiąc temu okazało się, że moje przyjaciółki spotykają się z nim, piszą do niego itp. Nie ukrywam, że mnie to trochę zabolało. Na facebooku, na czacie założyły grupę, w której rzecz jasna nie ma mnie. Okazuje się, że wieczorami się z nim widują, a mi nie mówią o tym ani słowa.. W szkole jest niby normalnie, na spotkania z innymi kolegami normalnie mnie zapraszają.. W sobotę byłam na imprezie i dowiedziałam się, że jedna z nich jest z tym chłopakiem. Co mam o tym myśleć? Czy tak zachowują się przyjaciółki? Nie wiem, co mam zrobić.. Dziękuję za przeczytanie i odpowiedzi

Gość Dejvvv
Tak nie zachowują się przyjaciółki, ale na jednym chłopaku świat się nie zawali. Spróbuj odciąć się od tego i skupić się na czymś innym. Znowu nie chodzi napewno z trzema na raz :). Może próbuje się na tobie odegrać. Zignoruj go, wyrzuć zfejsa i zablokuj, tak będzie łatwiej. Znajdzie się inny, pewnie lepszy. Całe życie przed tobą, a i te przyjaciółkia zamienisz na nowe w szkole ponadgimnazjalnej. To co teraz dzieje się w gimnazjum nie ma znaczenia. Wiesz i iloma znajomymi z gimnazjum ja osobiście utrzymuje kontakt? 0 okrągłe zero. Mam już nowych znajomych, a ci z którymi się nie spotykam, popadają w niebyt.