Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynek

Czy ktoś może mi pomóc? Problem z kolanem. zdj

Polecane posty

Gość grazynek

http://zapodaj.net/d1dbc3c2de645.jpg.html chodzi mi o moje prawe kolano. Czyli jak patrzycie w monitor to jest po lewej stronie. Czy tam może zbierać się woda? Ehh trzeba się wybrać do lekarza, ale jestem ciekawa czy ktoś z was miał lub ma coś podobnego.

Gość gość
Ee mialam spuszczaną wode z kolana,bałam sie jak cholerka,ale nie było tak strasznie

Gość gość
ale wyglądało to podobnie?? bo mnie kolano nawet nie boli.

Gość gość
kurcze, uciekłaś mi.

Gość gość
troche bolało ale bardziej bylo spuchniete i jak naciskalam to bylo takie bardziej miekkie niz to zdrowe No i jak chcialam kucnąć to do końca nie moglam na tą nogę bo blokowalo coś

Gość gość
no własnie mi nic nie blokuje nic mi nie doskwiera. Śmieje sie tylko ze mam tłuste kolano. Troche mi to przeszkadza ze względów estetycznych.

Gość gość
Mam podobnie ale umnie jest zanik miesnia 4 glowy i opadl na kolano. Idz do ortopedy.

Gość gość
Wiesz ale moze jednak zrób usg,a nóż widelec coś tam jednak jest jak spuchniete możesz bez skierowania za kaske A nie pamietasz czy sie nie uderzylaś kiedys?Bo ja uderzylam sie wlasnie i po jakimś czasie zaczelo sie..

Gość gość
Dzięki za odpowiedz;) no będę się musiała wybrać. Jak ja nie lubie chodzić do lekarza!

Gość gość
nie raz, nie dwa walnełam kolanem o podłoge. Tylko nie wiem czy upadek był na tyle mocny, żebym mogła to ze sobą powiązać. Chociaż siniak był dość mocny.

Gość gość
No jak walnelaś o podloge tyle razy to ja bym nie czekala bo moglaś cos uszkodzić,ja uszkodzilam sobie w czasie gry w ba. A do lekarza to nikt raczej nie lubi chodzić,ale wiesz jak mus to mus

Gość gość
no masz racje, wybiore się w czwartek po skierowanie i będę czekać na swoją kolej w kolejce do ortopedy. Mam nadzieje, że nie dłużej niż miesiąc. Dziękuję bardzo za odpowiedzi :)

Gość gość
aa jeszcze przypomnialo mi się że mialam uszkodzoną łękotkę ,ale po spuszczeniu wody mam spokój do dziś -bylo to z 4 lata temu a grozila mi operacja-tak mówil lekarz że niby sie nie obejdzie bez niej