Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana synowa

nie daje juz rady z tesciowa... nie wiem co robic :(

Polecane posty

Gość gość
ale jak się wyprowadzić? za mieszkanie nie płaca, za rachunki tez nie, teściowa pewnie darmo obiady gotuje, zajmuje się wnukiem tez za darmo? A ona co? bez pracy, z jednej męża pensji, gołod***ec... o czym mowa?kto im da kredyt chociaż na kawalerke?:-o

Gość gość
Tak, tak autorka sama się panoszy i sama sobie dzieci zrobiła :o Nie opowiadajcie, że to jest normalne jak komuś udostępniasz pokój, że sobie do niego włazisz non stop, co to za łaska? no i chyba jakas kultura też obowiązuje. Ta jasne jesteś u siebie więc nawet jak z własnej woli dałaś synowi i jego żonie pokój to masz prawo im tam siedzieć i może jeszcze w łóżku spać :o no ogarnijcie się. W życiu bym nie chciała z teściową mieszkać ale bez przesady nie ciosajcie jej kołków na głowie.

Gość gość
skoro mieszkają u niej, ona opłaca rachunki, ona ich żywi,ona sprząta- TO MA PRAWO >TO JEJ DOM

Gość gość
Co wyscie wszyscy poszaleli z tym ze ma prawo i ma prawo.To nie o to chodzi przeciez!Moja corka jest nastolatka,ma swoj pokoj i wiadomo ze za nic nie placi ,czy w zwiazku z tym ja mam prawo nonstop u niej siedziec???Pewnie tak ale oczywiscie ze tego nie robie bo szanuje jej prywatnosc wiec nie rozumiem dlaczego tesciowa nie potrafi tej prywatnosci uszanowac!

Gość ala lat 50 z watem
Tak się rozwalają małżeństwa, bo teściowa ma prawo i to jej dom :o No dobra ale niech pomyśli o tym swoim synu i albo niech fałszywej łaski nie robi albo niech da młodym żyć. Jesteście jakieś złośliwe i życia chyba nie znacie. Mój syn z synową mieszkali u mnie póki nie ukończyli budowy domu, jakieś 2 lata ale w życiu im tam do pokoi nie wchodziłam, a dałam im dwa na górze. Miałam swoje sprawy, a oni swoje. No pewnie, że to był mój dom i miałam prawo ale dobrze wiem, że kłóciliby się przez to, nie czuliby się dobrze, nie mieliby czasu dla siebie, skrzywdziłabym własne dziecko. Wy byście właziły i psuły życie własnemu dziecku tylko dlatego, że nie ma gdzie się podziać i jest skazane tymczasowo na waszą łaskę? Ja nie mam w naturze pastwić się nad kimś gdy mam do tego okazję. Tym bardziej jeżeli chodzi o moje dziecko.

Gość gość
a synowa pomyślała o swojej teściowej robiąc sobie 2 dziecko na jednym pokoju i nie pracując?:-o przecież rachunki trzeba płacic. U mnie za jedną osobe smieci co miesiąc to 25zł, prąd, woda, ogrzewanie

Gość Alicja spod Bydgoszczy
rozwalają się małżeństwa bo nieodpowiedzialni ludzie robia sobie dzieci nie mając podstaw.. mieszkania i pracy. Tyle

Gość gość
No dobra ale to nie znaczy, że teraz baba ma dawać do pieca i jeszcze pogarszać sytuację :o Przecież nie umrze jak im przestanie włazić musi włazić im do pokoju no musi? może jeszcze do wyra miedzy nich bo umrze? i co wy z tą synową, a syn sobie tych dzieci nie zrobił?

Gość gość
kafeterianki jak zwykle same bogaczki z własny domek 200m2.....tesciowa sama zaproponowała im pokoj wiec powinna dac im odroine prywatności ,niestety najgorzej jest gdy ten ktoś wie ze nie macie gdzie isc ,niestac was na wynajem.....pogadaj z nia ,a najlepiej maz może da jej to do myslenia

Gość gość
Wiele idiotek tu wrzeszczy ze synowa sie chce panoszyc i powinna wypieprz.ac na swoje ale nie pomyslala jedna z druga ze jak tesciowa sie zestarzeje to do kogo po pomoc przyjdzie? To najprawdopodobniej synowa bedzie musiala jej d**e podcierac bo syn bedzie w pracy.