Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakas kadrowa ...

Polecane posty

Gość gość

ktora za oplata wysatwila by mi rachunek dla poprzedniego pracodawcy ... pracowalam w pewnej firmie 7 dni, po czym zrezygnowalam;/ bo niestety zakres obowiazkow wykraczal poza to co bylo ustalane na romowie kwalifikacyjnej. ten d**ek chyba nie wyplaci mi kasy za te 7 dni, dlatego chce wyslac rachunek. nie chce sama tego liczyc, bo pewnie bym blad jakis zrobila ;/

Gość gość
nie ma problemu. Rozumiem że pracowałaś na własnej działalności ? czy innej formie zatrudnienia?

Pierwsze słyszę, by głupi robol, wystawiał rachunki, za swoją pracę, w oparciu o umowę o pracę lub zlecenia.

Gość gość
no to mało wiesz:)

>>>no to mało wiesz<<< x Zawsze sensowną wiedzę chętnie poznam. Nadal uważam, ze ten temat jest bez sensu. Nie wiadomo jaka umowa, kto ją zerwa, w jaki sposób i dlaczego. I oczywiście nikt nie raczył napisać jakie dokumenty związane z umową zostały podpisane lub przesłane.

Gość gość
dlatego oczekuje konkretnej odpowiedzi

Gość gość
bez nerwow umowa zlecenie podpisana 2 marca, zerwana prze ze mnie 11 marca, 12 nie pojawilam sie juz w pracy. w umowie nie bylo jakiesgos okresuwypowiedzenia, byalwzmianka ze kazda ze stron moze zerwac umowe ze skutkiem natychmiastowym nie jestem studentka wiec wszytskie skladki do zusbyly by odprowadzone wynagrodzenie 1800 zł brutto na miesiac

Gość gość
misio1 W Y P I E R D A L A J k****, czy ten debil musi wpieprzać te swoje wypociny w każdym temacie czy ktoś go pyta o jego mądrości czy nie Niech wreszcie ktoś tego przygłupa zbanuje. zapłacę pls :classic_cool:

Gość gość
na jakiej podstawie miałaś wystawiać rachunek? zakres obowiązków?

>>>,,głupi robol"<<< x Bo najczęściej pretensje mają osoby zupełnie prawa nie znające i nie mające zielonego pojęcia: co podpisują. Nie piszę teraz o autorce tematu, bo sensownie uzupełniła swoją wypowiedź.