Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy atrakcyjna dziewczyna może dostać kosza?

Polecane posty

Gość gość

? czy raczej nie ?

Gość gość
up

>>>czy atrakcyjna dziewczyna może dostać kosza?<<< x Jak jest atrakcyjna dla tego mężczyzny i on jest sam to raczej nie :), x ale jeżeli tylko ona uważa się za atrakcyjną to ma dużą szansę :D :D :D.

Gość gość
bo ja dzisiaj dostalam i sie zastanawiam czy az tak bardzo nieatrakcyjna jestem, samoocena zlecila mi na łeb i na szyje..a Wy spotkałyście się kiedyś z brakiem zaintersowania pomimo zasugerowania facetowi że Wam sie podoba?

>>> Wy spotkałyście się kiedyś z brakiem zaintersowania pomimo zasugerowania facetowi że Wam sie podoba?<<< x Czy wg Ciebie, facet musi lecieć na KAŻDĄ, która daje mu szansę :( ? x Masz problemy, niczym Kelly Bundy :D :D :D.

Gość gość
nie wiem czy na kazda....wątpie ze odmowilby atrakcyjnej...

Gość gość
oczywiscie ze moze :D co za glupie pytanie. dla jednego jestes atrakcyjna, dla drugiego nie. Nawet komerycyjna uroda zgodna z wspolczesnymi kanonami piekna nie wszystkim sie podoba. wazne, zeby podobac sie sobie. To tylko kwestia wygladu, bo jest jeszcze kwestia chrakteru, sposobu bycia itd, co do czego tez gusta sa rozne. Nic zlego sie nie stalo, ze dostalas kosza ;)

Gość gość
niby nic złego ale już nie mam ochoty na poznawanie kogokolwiek... jakoś nie chce mi się wierzyc że faceci maja jakies typy bo dziewczyna przewaznie albo ogolnie uchodzi za atrakcyjna i podoba sie 99 % mezczyzn albo nie i "biorą" ja tacy ktorych "nie stac" na te ładniejsze:/ fatalnie sie czuje... :P może dlatego ze to świeza sprawa bo z dzisiaj :P boje sie ze sie zablokuje na kontakty z facetami przez to a nigdy nie byly one szczególnie "rozbuchane" :(

Gość gość
Ale problem...za granicą często Ci ładni są z brzydulami i co na to powiesz?

Gość gość
nie wiem może maja genialne charaktery a takie tluamczenie zalamuje mnie jeszcze bardziej bo nie dosc ze nieatrakcyjna to jeszcze w beznadziejna osobowoscia..

Gość prawictwo pospolite 137
a kto ci powiedział , ze facet dał ci kosza bo mu sie nie podobasz ? Ja dałem kilkukrotnie kosza dziewczynom i niektóre uważam były ładne .. Kosz nie był zwiazany z ich urodą , tylko z tym ze nie chciałem mieć dziewczyny

Gość gość
Jeśli atrakcyjna dziewczyna dostaje kosza, to prawdopodobnie albo facet jest gejem, albo laska ma po prostu zrąbany charakter... :)

Gość gość
Dobrze myslisz, to swieza sprawa, ale jeszcze bedziesz sie z tego smiac ;) Eh, i tez kiedys dostalam kosza. Wiem na 100%, ze podobalam sie temu chlopakowi, bo sam zagadal, a ja sie podjaralam i pozniej zrobilam z siebie idiotke, wiec nic dziwnego ze nie mial ochoty kontynuowac znajomosci :D:P

Gość gość
Ja tez dostalam kosza po czasie okazalo sie ze woli blondynki..

Gość gość
ja podobno jestem atrakcyjna a wiele razy w życiu dostałam kosza. Główne powody, które poznałam: facet był zajęty, nie był zainteresowany znajomością (leczył rany po nieudanym związku), miał o mnie złe zdanie, nie podobał mu się mój charakter. Wbrew pozorom facet to też człowiek. Myślę, że jest dużo sytuacji w których mężczyzna uważa kobietę za atrakcyjną, a mimo to nie jest zainteresowany bliższą znajomością. Nie przejmuj się tylko podrywaj dalej :)

Gość gość
raczej tak. Tym bardziej że atrakcyjna to pojęcie subiektywne