Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE LAT MA TEN GRUBAS MISIO1 ? Wie ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Niby taki fifa rafa, co to nie on, wszędzie się wymądrza, 24/7 na kafe siedzi a zgrywa wielkiego kasanowe, łamacza damskich serc, bad boya i dżentelmena w jednym, a pewnie w d***e był i g****o widział grubas jeden. Zakompleksiony nolife j'e'b'a'n'y :o Nie trawie tego gościa :(

Rzeczywiście jesteś bardzo na mnie wyczulony, skoro stale mnie widzisz :D :D :D. x Może jesteś fetyszystą :D :D :D ? x Wczoraj prawie przez cały dzień mnie tu nie było, a i dzisiaj odzywam się od jakiejś godziny :).

Gość gość
to stały nolife nie warty jakiejkolwiek dyskusji, bo to człowiek zero, on jest nikim. Jakiś tam zwykły frajer i tyle, naprawdę szkoda czasu na niego

>>>naprawdę szkoda czasu na niego<<< x I dlatego piszesz :D :D :D ?

Gość gość
:D:D:D to jego jedyny argument, myśli że przez to jest taki 'fajny' Kiedyś faktycznie myślałam, że jest troszkę fajny, no ale niestety. To zwykły cwaniaczek/napinacz internetowy wyładowujący swoje frustracje na kobiecym forum

>>>wyładowujący swoje frustracje na kobiecym forum<<< x Niestety to forum nadaje się prawie wyłącznie do odreagowywania złego humoru i frustracji :(. x Co nie oznacza, że nie zdarzają się tutaj, naprawdę ciekawe osoby-rodzynki :), które serdecznie pozdrawiam :) .

Gość gość
jak jest taki gruby to prącie też ma grube?

Gość gość
misio jest ponoc kolo 50tki i lubi puszyste bo sa latwe

>>>misio jest ponoc kolo 50tki i lubi puszyste bo sa latwe<<< x Do pięćdziesiątki mi jeszcze trochę zostało :D :D :D, x a ładne puszyste dziewczyny są niestety trudniejsze do zdobycia od ich szczupłych odpowiedników :(. x Wiem z autopsji :( :( :(.