Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakierka22

Jak patrze na polskich mężczyzn to mi sie odechciewa sexu

Polecane posty

Gość lakierka22
ale tu nie chodzi nawet o związek, tylko o to że takie " niunie " po prostu budza moje obrzydzenie....niedługo zaczna płakać ze im sie tips złamał :-)

Gość gość
No i wszystko jasne. Prawdziwe laski nie lubią facetów nawijających o szamponach a prawdziwi faceci nie chcą słuchać o tipsach. Ja osobiście to chciałbym laskę wariata. To niezwykle rzadko spotykany gatunek laski gdyż jest do pewnego stopnia dziki ;) Co bardziej złośliwi twierdzą że spotykany jedynie w lasach amazonii ;) O tym czy sam jestem dla takiej wystarczająco prawdziwy wcale nie jestem do końca przekonany bo jeśli miałbym być szczery to jakoś nie widzę tłumu lasek walących mi do chałupy drzwiami i oknami ;) Być może dlatego że nieodpowiedniego szamponu używam albo po prostu za wysoko mieszkam. W każdym razie stwierdzam że życie jest okropnie skomplikowane i ja nic z tego wszystkiego nie rozumiem. Jak mi się kiedyś jedna do okna dobijała to jej miotłą między oczy strzeliłem i dopiero jak spadła to se pomyślałem że to mogło nie być włamanie tylko podryw ;) Pół roku żałowałem ale krat nie wstawiłem i wywaliłem tą miotłę więc jakby co to wiedzcie laski że czekam ;)

Gość lakierka22
dawaj adres , przylecimy :-) ( my czarownice- wariatki ..)

Gość 59Oldmane
Juz przestancie przesadzac. To ze facet depiluje sie pod pachami czy w okolicach bikini to nie znaczy, ze cos z nim nie tak. to jest po prostu wygoda i higiena a i bardziej estetycznie.

Gość lakierka22
ależ ja nie mam nic przeciwko higienie i depilacji...byle bez przesady...jak facet zajmuje w łazience wiecej pólek z kosmetykami niż ja to juz jest przegięcie...no i ta mentalnośc 5 latka...ostatnio słyszałam dowcip: jedna dziewczyna chwali sie drugiej- a wczoraj to dwóch chłopaków sie o mnie POPŁAKAŁO.... i wszystko w temacie

Gość gość
"facet depiluje sie pod pachami czy w okolicach bikini" x OKOLICE BIKINI hahahahaaha ;D

Gość gość
Ten temat założył chyba zdesperowany,zaniedbany facet.Ja mam chłopaka który jest mega zadbany,używa balsamów i goli całe ciało.Nie zniosłabym zapuszczonego gościa z bebzonem i włosami.

Gość lakierka22
zapewniam cie ze nie jestem zaniedbanym, brzuchatym facetem- wrecz przeciwnie jestem zadbaną, elegancką kobietą.Zmysłową i kobiecą i właśnie tym lubie sie ODRÓŻNIAĆ od męzczyzn.

Gość gość
Szczerze ? Jestem dziewczyna i czasami zauwazam wiecej wystylizowanych(niekiedy az nadto wlosy na wosk a'la biber np) i atrakcyjnych facetow niz kobiet wiec przestancie siac te propagande bo odsetek ladnych kobiet i przystojnych mezczyzn jest w miare podobny :D Co prawda blondynow jest mniejszosc i nad tym ubolewam :( Bo to perelki sa. :)

Gość lakierka22
"atrakcyjny facet" nie jest synonimem" wymuskanego lalusia" typu spodnie rurki, włosy na żel, bransoletki na rękach i damska torebka....bleeeeeeee

Gość gość
mi tez

Gość gość
lubie meskich facetow

Gość gość
je tez

Gość lakierka22
dziś o mało nie padłam trupem ...wchodze do drogerii..takiej małej osiedlowej a tam chłopak wybiera krem do twarzy...niby nic strasznego gdyby nie to e zajeło mu to ok 20 minut...a sprzedawczyni jedna....porażka....a jakie pytania zadawał...szok

Gość gość
Nie lubię wydepilowanych chłoptasiów, takie pseudomęskie, metroseksualne tzipy, to jeszcze uchodzi sportowcom i modelom, ale jak normalny facet sobie depiluje nogi albo klatę, to dla mnie porażka (no, dobra, jajka mogą być ogolone).

Gość gość
Jak ja na siebie patrze to sie nie dziwie.

Gość lakierka22
no wlasnie, o to chodzi-niech facet dba o siebie ma ladna muskulature, a nie piwny brzuchol, ale depilacja klaty to juz przesada