Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakierka22

Jak patrze na polskich mężczyzn to mi sie odechciewa sexu

Polecane posty

Gość lakierka22

Jak patrzę na polskich mężczyzn to mi sie sexu odechciewa...Też tak macie? Dziś byłam na spotkaniu służbowym i w przerwie 7 panów którzy tam byli rozmawiali o .....ciuchach.....ale to jeszcze nie koniec- dyskutowali o kosmetykach do włosów....tego jeszcze mało- jeden z nich ( nie gej < bo mówił ze ma żone ) , oprócz " pedalskich spodni i torebki , miał na ręku bransoletkę z zawieszką...rety , gdzie są normalni faceci????? nie mówie ,że mężczyzna na byc brudny nieogolony i niezadbany, ale dyskusja o kosmetykach i brasoletka rozwaliły mnie na łopatki.....

Gość gość
no niestety wszedzie takich pełno :( ale lalusie w rurkach albo napakowani pakerzy ktorzy najchętniej by cie zgwałcili w lesie :O albo tzw ''zwykli'' faceci, nijacy, nudni, beznadziejni... w sumie z nami kobietami tez nie jest lepiej, ciagle slysze jak idiotki rozmawiają tylko o facetach, telefonach, fejsbukach, ciuchach,imprezach :O

Gość gość
Witam wszystkich. Mam na imię Kasia i mam 28 lat. Jeszcze rok temu ważyłam ponad 90 kilo przy wzroście 170. Tak wiem byłam grubasem Smile Jednak wyjechałam do Anglii i tam poznałam fajnego faceta ale wstydziłam się z nim iść do łóżka choć on chciał. Spotykaliśmy się już dość długo i on cały czas naciskał a ja cały czas zwlekałam. Chciałam szybko schudnąć. Poprosiłam koleżankę o pomoc. Poleciła Mi African Mango. Naturalny Suplement diety który wtedy robił furorę w Anglii. W dwa tygodnie schudłam 5 kilo. NIby nic ale przy mojej wadze zawsze coś Smile Po 3 miesiącach byłam o ponad 15 kilo szczuplejsza i dużo bardziej szczęśliwsza gdyż nie tylko nie wstydziłam się iść do łóżka z facetem ale jeszcze mogłam mieć prawie każdego. Każdej dziewczynie polecam African Mango. Zresztą Same Sprawdźcie Smile http://nplink.net/BOxuJOW8

Gość lakierka22
no tak , ale ja jako kobieta jestem staram sie być kobieca, nie podszywam sie pod mężczyzn...dlaczego oni chcą być nami???? :-) do głowy tym facetom nie przyjdzie ze wcale nie są pociagający, ze taki ich wymuskany wyglad wręcz odpycha???

Spodziewałem się narzekania na łyse głowy i duże brzuchu, a tu proszę:P

Gość gość
pomyśl jak oni mogą się czuć. Może nikt im nie radzi a może oni patrzą na Ciebie tak jak Ty na nich

Gość lakierka22
to ja już wolę duży brzuch, który jest tylko wynikiem braku ruchu jego właściciela ;-), niż wyżelowane włosy i bransoletki, które są wynikiem zaorania mózgu

Gość gość
Dziwne. Ja ubieram się normalnie, staram się nie przesadzać, nie noszę obscisłych spodni, a podnieca mnie uległość wobec kobiet. Jak to wytłumaczyć ? Nie dbam też przesadnie o siebie, może jedynie twarz, bo mam przebarwienia po trądziku.

Gość lakierka22
to że cie pociąga uległosc, to nic złego- każdy lubi coś innego w seksie...mi raczej chodzi o jakis dziwny trend,że facet wyglada prawie jak kobieta...no jakbym patrzyła z tyłu to nie raz można sie pomylic ;-)

Gość lakierka22
Anchorite dziś - nie przejmuj sie , jeszcze ci wyrośnie ;-)

Gość gość
Ogólnie pociąga mnie usługiwanie ale tylko kobiecie, z którą mógłbym poczuć jakąś więź. A pedalsko pewnie ubierają się młodsi faceci. Stawianie włosów na żelu uważam trochę za metroseksualne zachowanie.

Gość lakierka22
hmm....bardzo lubie zarost :-)

Gość gośćaaa
Ale dziewczyny powiedzcie mi czy wy na prawdę tak patrzycie na facetów i oceniacie i jakby się trafił taki spoko z wyglądu, męski i gadał o ciekawych rzeczach z kumplami to byście go pożądały? Bo ja żeby kogoś pożądać, to muszę bardzo dobrze tego kogoś poznać, już nie mówiąc o tym, że ten ktoś musiałby mi podpasywać jeśli chodzi o wnętrze i wygląd też. A tak nawet nie patrzę na polskich mężczyzn, dla mnie to są obcy ludzie, mogę ocenić ich wygląd owszem faceci w rurkach wyglądają śmiesznie ale co mnie to obchodzi :) Nie stękam że nie pożądam ich z tego względu bo mi to wisi kompletnie :) A niech sobie wyglądają jak chcą, nie muszą mi się podobać ani mnie pociągać :)

Na klacie też mam :classic_cool: A jak podcinam włosy na klacie czasem to jestem metroseksualny?

Gość lakierka22
już sie nie chwal :-)......ale na klacie są super

Gość lakierka22
koleżano powyżej- tu nie chodzi tylko o wygląd, ale o jakąś zwichrowaną osobowość...mam porównanie,byłam w wielu krajach- i naprawdę Polacy sa strasznie zniewieściali...nie tylko wyglądem ale też mentalnie

Gość lakierka22
Anchorite dziś nie marudz! to niemęskie:-)

Gość lakierka22
no juz dobrze dobrze..ponarzekaj...od tego tez jest forum- moze ci to poprawi humor przed snem

Gość gość
jak na moje to "gejowaty" zadbany gentleman jest calkiem spoko, w przeciwienstwie do niedomytego,supermeskiego samca z wlosami na plecach zamiasta na glowie i brzuchem od piwska

Gość gość
Polskich.... ale przeciez to jest normane wszedzie myszlisz ze skad ta moda na rurki i qypacykowany wyglad przyszla? Z anglii tutaj jest tego zatrzesienie ale jak u nas sie nue rworzy trendow rylko je kopiuje ale jak zwykle do ***** c do pieca ze to ci najgorsi polscy...

Gość gość
co to "sexu"?

Gość gośćMarianna
tez uwazam ze mezczyzni sa do niczego, bynajmniej w tych czasach, jacys tacy rozmamlani, wszystko ich boli, notorycznie choruja, narzekaja , wydepilowani ( fuj) az mnie mdli jak takiego widze... duzo mozna pisac na ten temat , ale po co? takie "c***owate" czasy nastaly ha ha.. Gdzie ci mezczyzni? prawdziwi tacy?

Gość pininfarina
Bo to zachodnia moda na to by promować u facetów kobiece cechy, czyli zabijać męskość i na odwrót. Czy autorka przeklina, ma tatuaże, chodzi w spodniach? :P

Gość lakierka22
pininfarina dziś masz rację, kobieta staja sie coraz bardziej meskie, a mężczyzni " babieją" ;-).... nie wiem czy to tylko wina mody z zachodu, czy po prostu panom tak wygodniej..... co do mnie - nie nie mam tatuaży, raczej nie przeklinam- a w spodniach owszem chodze, ale zakladam do nich szpilki :-)

Gość gość
gdzie są normalni faceci????? x Są ale prawdziwi nieszczególnie się palą do związków.