Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrana Komorowskiego zwiększy PKB i napędzi gospodarkę!

Polecane posty

Gość gość

Jestem zwolenniczką upadku partii systemowych i zdaję sobie sprawę z procesów jakie się z tym wiążą i że jest to możliwe tylko na przestrzeni wielu, wielu lat. Ale do rzeczy! Dlaczego taki tytuł tego topiku? Przed pierwszą turą wyborów dusiłam grosz. Jak usłyszałam że Komorowski może przegrać wydałam lekką ręką 1000zł! Przeglądam portale z usługami chcąc zapisać się na masaże Kupiłam karnet na aerobik i basen. Poprawił mi sie nastrój i z optymizmem patrzę w przyszłość! Nie wiem co zrobię jak Komorowski wygra... -Chyba oddam karnety nie pojdę na masaże i sprzedam zakupione towary:O Nie mam ochoty wydawać kiedy wiem że nie ma przyszłośći w tym kraju!:O

Gość gość
ŚWIETNY TOPIK! POZDRAWIAM!

Gość gość
Mam dokładnie tak samo!

Gość gość
bez zmian systemu podatkowego i prawa gospodarczego twoje wydatki są bez znaczenia

Gość gość
To co piszesz jest wielce prawdo podobne! Ja również zrobiłem w pn. poważne zakupy:)

Gość gość
22:01 skoro jest tak jak piszesz to tym bardziej potrzeba obalić bredzisława który tego nie zrobił!

Gość gość
Świetnie piszesz autorko! Powinnaś przemawiać w tv!

Gość gość
dziś Bredzisław co by o nim nie mówić, na pewno jest dyspozycyjny gdy widzi w tym korzyść i podpisuje wszystko jak leci. Myślę że z nim jako preziem zmiana systemu nie nastręczałaby większych problemów.

Gość gość
Bredzisławowi brakuje rozumu i dobrej woli żeby dokonywac korzystnych dla nas zmian Kukiz sam mówił ile z nich odrzucił bo był im nieprzychylny. Lepiej na niego nie głosowac bo to grozi stagnacją konserwą i upadkiem Z pewnością obniży to pkb zwolni gospodarke i co za tym idzie podniesie podatki!

Gość gość
Sami widzicie jak łatwo zmienić system, wystarczy polikwidować większość idiotycznych ustaw, wprowadzić tylko te potrzebne i system zmieniony. Brak woli politycznej jest przyczyną trwania skostniałego systemu antygospodarczego i zarazem antyludzkiego.

Gość gość
Ja nie chcę już większych podatków! A weźcie już idźcie z tym gajowym! Samo zło!:O

Gość gość
Skoro wam tak źle, to przeprowadzcie się na Węgry, do Rumuni , na Słowację , Ukraine.Polskę należy porównywać z państwami postsowieckimi a nie z USA

Gość gość
To prawda! Niestety nikomu na tym nie zależy:O Ludzie chcą byśmy przestali istnieć na mapie świata i chcą być niewolnikami obcego kapitału na większą niż dotychczasowa skalę!:O

Gość gość
i złotówka się umocni tak jak dziś trochę opóźniiona reakcja na wyniki wyborów ;)

Gość gość
23:42 Umocniła się gospodarka i to natychmiast po otwarciu rynków walutowych jeszcze w niedzielę o godzinie 23 powstała ogromna luka cenowa która widać na interwałach dziennych są to dzienne świece a to znaczy że był ogromny skok w górę i złotówka osłabiła się. Jednak to dobre dla wzrostu gospodarczego a zatem oby tak dalej!

Gość gość
Co z tego jak znajdą sie tacy, którzy i tak oddadzą głos na Komorowskiego? Niech by kiedyś mieli szansę tego pożałować że głosowali przeciwko dobru większości ludzi i oby jak najszybciej!