Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli dojdzie do debaty to Duda zmasakruje Komorowskiego!

Polecane posty

Gość gość

Komorowski w swych wypowiedziach bardzo przypomina mi wywiad Arlety Bojke z Aleksandrem Łukaszenką, gdzie w kółko padały tylko populistyczne slogany przeplatane nieprzemyślanymi merytorycznie wypowiedziami. Tak samo zachowuję się Komorowski który się zna tylko na historii, nawet jeśli będzie umiał od siebie powiedzieć 5 zdań to i tak pozostałe to będą populistyczne hasełka. Natomiast Duda jest inteligenty, potrafi mówić od siebie bez kartki bardzo bardzo długo do tego merytorycznie, w znikomym tylko stopniu używając populizmu. To właśnie różni obu kandydatów. Choćby nie wiem jak sztabowcy i specjaliści od PR się starali nie uda się Bronka nauczyć już tych umiejętności, do tego potrzeba kilku lat praktyk wśród ludzi na poziomie. Ta zależność wyjdzie wyraźnie podczas obu debat, Polacy zobaczą bezradnego Bronka któremu zabrano kartki, i pewnego siebie Andrzeja który niczym wzorowy student odpowiada z pasją na egzaminie na powierzone mu pytania.

Gość gość
Populizm i demagogia to jest właśnie to co piszesz

Gość gość
Od Prezydenta wymaga się szeroko pojętej wiedzy ogólnej to posiada Duda, a Komorowski bredzi o bigosach, szogunach, i specjalistach od kur :D :D :D

Gość gość
żebyście się nie zdziwili, pisiaki

Gość PANGAG
ociężały Komorowski w czasie 'debaty' zachowa 'chwyt' Kwaśniewskiego , czyli celowo spóźni się na debatę powiedzmy 10 minut i rozbije psychicznie Andrzeja Dude , który już był przygotowany psychicznie na pytania , kilka lat temu Kwaśniewski załatwił psychicznie Lecha Wałęsę w czasie debaty

Gość gość
może być róznie bo reżimowe media na pewno potajemnie dogaduja ze sztabem Komorowskiego co i jak ma byc na Debacie. Tymczasem Komorowski odmowil mediom proPiSowskim..

Gość gość
Wyznawcy Pisu i k***ina tylko wyzywac potrafią i wprowadzać negatywną aurę. Tacy awanturnicy a na ich czele Jarosław, zero opanowania tylko emocje i na dodatek negatywne. Duda to zwykla marionetka. Nie wiem kto chce zyc w średniowieczu, tylko to nas czeka z jego strony. Zacofane poglądy Poki co żadna partia nie spełnia moich liberalnych poglądów, ale lepiej glosowac na cywilizację

Gość gość
Czemu ocenzurowalo mi Korwina? Ha ha

Gość gość
chyba, że Komorowski będzie znał wcześniej pytania i odpowiedzi sobie zanotuje na kartce ;)