Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnlyDreams

Co wy macie z tymi pitbullami?

Polecane posty

Mieliscie kiedys takiego psa, ze sie tak zle o tej rasie wypowiadacie? przestancie robic z tej rasy bestie, ktora nie jest! Moja Pandora jest totalnym przeciwienstwem tego co sie na ogol slyszy. Potulny, grzeczny, sluchajacy sie pies, ktory nie skrzywdzilby muchy - doslownie ;) ale za kotem pobiegnie :D zreszta, ktory pies tego nie robi ;) http://zapodaj.net/cafad7b2cf722.jpg.html http://zapodaj.net/7994ec5b96b51.jpg.html http://zapodaj.net/3ae1edaae7d92.jpg.html

Gość gość
mój wujek ma to coś psem nie można nazwać złodziej wkradł się do szopy a tyn nawet nie zaszczekał

Gość gość
niestety, często pitbulle mają ludzie, którzy chcą nimi podbudować swoje ego i terroryzują swoimi psami okolicę. ludziom nie chce się zastanowić nad tym, że za zwierzęciem stoi człowiek

Gość gość
ale obleśny ten łysiejący dziad na ostatnim zdjęciu ohydny typ

Gość gość
ja kocham wszystkie psy wszystko jest kwestią wychowania pieska

upss.. no moja tez nie szczeka, ale sadze, ze zlodzieja by przegonila ;) do mnie pies trafil przez zwykly przypadek - nie wazne. Jest swietnym psem, ktory potrzebuje uwagi, ruchu, lubi plywac, aportowac, bawic sie pilka, lubi towarzystwo innych psow i ogolnie lubi przebywac wsrod ludzi ( kobiet najbardziej ;) ) Poprostu wierzyc mi sie nie chce, ze ten pies moglby kogos od tak zagryzc na smierc. Rozumiem to nowe prawo, ktore weszlo.. nie rozumiem jedynie, dlaczego chca definitywnie zakonczyc z ta rasa.. bez sensu

Gość gość
to sa popierdolone i agresywne psy. Ja jednego skopałam kiedyś, inaczej by mnie chyba zagryzł.

Gość gość
Nie psa wina, że ma pana idiotę. A, że większość ludzi, którzy biorą te psy to debile, którzy chcą sobie poprawić tym status na mieście, to tak powstał mit...

Gość gość
najgorzej, kiedy ktoś weźmie szczeniaka z pseudo-hodowli. nie wiadomo jaką to ma domieszkę krwi, o doborze rodziców pod kątem charakteru nie wspomniawszy. potem okazuje się, że pies jest niezrównoważony i trudno to opanować.

Gość gość
mój wujek ma to coś psem nie można nazwać złodziej wkradł się do szopy a tyn nawet nie zaszczekał x psy z tego typu ras z zasady rzadko szczekają, taką mają naturę.

ok, ale to sie tyczy wszystkich ras, nie tylko pitbulla. Mi wet powiedzial, ze osobiscie uwaza psa rasy - owczarka niemieckiego, za duzo grozniejszego psa niz pitbulla i zawsze ma zeby zacisniete, gdy pojawia sie u niego wlasnie owczarek niemiecki no i serra da estrela ( ale tej rasy pewnie nie znacie ) Osobiscie czesto widuje psy tej rasy, bull terierow rowniez jest sporo i zaden z nich nie budzi we mnie niepokoju. Ba, takiego bull teriera tez bym kiedys chciala

Gość gość
Mój pies za to drze morde bez powodu, a jak ktoś wchodzi do domu to nawet nie warknie...

Gość gość
to sa popie**olone i agresywne psy. Ja jednego skopałam kiedyś, inaczej by mnie chyba zagryzł. X kolejna idiotka co psy kopie, pewnie jeszcze butami na szpilce

Gość gość
No to wiadomo, debil nawet z goldena zrobi niebezpiecznego psa. Znam jorka, którego kretyni uczyli rzucać się na ludzi (a właściwie na nogi ;P), skutkiem czego pies niestety został dość poważnie skopany przez innego idiotę. Nic na to nie poradzisz, że pitbulle kojarzą się z łysymi karkami, którzy zamiast je układać to je podjudzają.

Gość gość
też mi się marzy bull terier...

Gość gość
nam jorka, którego kretyni uczyli rzucać się na ludzi (a właściwie na nogi ;P), skutkiem czego pies niestety został dość poważnie skopany przez innego idiotę. x a co? może miał jeszcze pogłaskać zasrańca?

czy ja wiem, czy z goldena da sie zrobic niebezpiecznego psa ;) mam jednego i szczerze denerwuje mnie - to takie duze dziecko, cieszy sie do kazdego.. eee no ale wiem o co ci chodzilo :) yorki to ogolnie bardzo zaczepne male stworki ;) czasem, az mi sie smiac chce jak widze takiego malego szczurka, ktory rzuca sie doslownie na sporo wiekszego od siebie :D a i jak to szczeka.. ja bym k***icy dostala ;)

Gość gość
"sluchajacy sie pies, ktory nie skrzywdzilby muchy - doslownie oczko.gif ale za kotem pobiegnie" ZZZ pies anioł:D( muchy by nie skrzywdził, co tam jakis kot:D)

Gość gość
Unieszkodliwienie psa, który jest mniejszy od królika mojej siostry nie wymagało kopania go jak piłki po asfalcie. To małe coś było upierdliwe, a nie groźne. Mój bratanek sobie z nim radził bez przemocy, ale dla dorosłego faceta to zadanie było najwyraźniej ponad siły.

Gość gość
No co ty mucha lepsza od kota jest!

no wiesz, w sumie musi zyc z 2ma kotami u mnie w domu ;) ale jak widzi jakiegos na podworku to szarpnie - nie wiem czy by takiego kota zabila, czy by sie poprostu pogonila - sprawdzac nie mam zamiaru, Pandzior chodzi jedynie na smyczy

Gość gość
Mucha mucha mucha mucha mucha pandzior buuu koty sruuu pitbulll a moze i rosatiii

no i z moimi kociakami to sie tak twarz w twarz jeszcze nie zapoznala :D jeszcze wole poczekac i miec pewnosc, ze mi kociakow nie zmasakruje - widza sie jedynie przez szybe z drzwi

Gość gość
Yorki sa straszne. Male toto i brzydkie. Nie wiadomo w sumie czy to pies w ogole. Szczeka i denerwuj***abcie przykoscielne.

Gość gość
Szkoda słów na ten temat. Ludzie nie potrafią się dogadać między sobą a co dopiero wypowiadać się na temat psów czy choćby dzieci. Debil zawsze wychowa debila. Obojętnie czy owa istota jest dwó czy czteronożna. Zyjemy w 21-wszym wieku a PL to nadal ciemnogród. Większość wypowiadających się osób to ledwie od ziiemi odrastojąca gimbaza albo katole. Wypowiadające się w większości (czasami zdarzy się osoba myśląca) mają IQ poniżej Ameby.

Gość gość
Z goldenem akurat żartowałam, chociaż już mnie w sumie nic nie zdziwi ;) Ten jork był oprócz tego, że zaczepny jak każdy jork też bardzo uparty, do tego notorycznie uciekał przez płot (bo naprawienie było za trudne) i autentycznie "szkolony" do gryzienia. Nie wiem po co i skąd im to wzięło, no debile co poradzisz, szkoda psa, bo to jemu najbardziej zaszkodziło. Wiele lat już minęło od tej "uroczej" sytuacji, na szczęście od tamtej pory sąsiedzi mają tylko koty ;)

Gość gość
to sa popie**olone i agresywne psy. Ja jednego skopałam kiedyś, inaczej by mnie chyba zagryzł. X kolejna idiotka co psy kopie, pewnie jeszcze butami na szpilce ta, ty to byś się dała pogryźć pewnie, sama jesteś idiotka

Gość gość
No nie obrazaj mi ameby! To moje zwierze domowe! A ty co masz sieczke w mozguuu

Gość gość
Poprostu wierzyc mi sie nie chce, ze ten pies moglby kogos od tak zagryzc na smierc. " XXXX A widzialas kogos ZAGRYZIONEGO nie na smierc:D?