Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAMERA W OKU OPERACJA USUNIĘCIA

Polecane posty

Gość gość

PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY(mikrokamere) USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do bardzo poważnej operacji urologicznej za granicą) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia). Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl Numer telefonu: 664709150 Michał K. z Wrocławia

Gość gość
po co ci to wszczepili?

Gość gość
Jak to jest mieć kamerę w oku?

Gość gość
:D

Gość gość
Najtańsza soczewka do wszczepienia w oko z kamerą i wyświetlaczem kosztuje 1500dolarów,poszukaj an neci to znajdziesz,natomiast to co ja mam wszczepione,to bardzo profesjonalny sprzet,znalazłem tylko jednego człowieka i to nie z PL a z kaliforni,któremu taki wynalazek wszczepili,po podpisaniu umowy z wywiadem wojskowym w sprawie pracy jako szpieg.Gość żalił sie,że go nękają komputerowymi snami,lub tym co nagrali kamerą w oku podczas dnia a rezonans mu nic nie wykrył,a wiadomo,że jak to powie normalnemu lekarzowi,to może zostać uznany za urojeniowca-TO STRASZNE,bo ja MAM TO SAMO podpisałem umowe na 30000pln wyświetloną mi po włączeniu komputera przez internet,myśląc(wracając wcześniej ktoś miał dostepm zdalny do mojego kompa i wgrał mi propozycje operacji urologicznej w USA a ja nieznając sie na tym kompletnie odpisałem,że chce przeszczep jądra myśląc,że przeszczepione jądro to prosta sprawa,-chormonów więcej i męskiego nektaru również nie mając pojecia o implantacji,oraz tego,że trzeba brać leki na przyjęcie przeszczepu)w każdym razie w dzien 26luty jak szedłem spać ktoś do mieszkania wpuścił gaz usypiający eter(wiem jak eter pachnie bo miałem usuwany trzeci migdał),a ja zamiast wywietrzyć mieszkanie wdychałem myślac,że skoro obiecałem komuś pieniądze,to może chce mi podać srodki odurzające,żebym sobie spokojnie spał,niestety weszli dorobionymi kluczami a ja obudziłem sie podczas operaci i usłuszałem głos jakiejś kobiety``budzi sie przewrócił głowe na bok wyjmij mu ten termometr z ucha,bo mu bębenek przebijesz``-długa historia i bardzo przykra,co Ci bede wiecej pisać,poczytaj o temacie mind control,microchip implants to dowiesz sie znacznie więcej a najgorsze jest to,że brzmi to jak bajkopisarstwo,albop choroba psychiczna,ale ludzi którzy mi to wszczepili na pewno bedą wiedzieli ``o co chodzi``

Gość gość
na stole termometr w uchu?

Gość gość
hahaha dobre, pisz dalej :D

Gość gość
z tym przeszczepem i termometrem to przesadziłeś :D oceniam prowo na 3/10

Gość gość
Termometr mogł być po to,żeby zobaczyli jak wszczepiali mi te mikroimplanty(obce ciała),czy ogranizm nie ma podniesionej temperatury,albo tak do tylko siebie gadali,bo zobaczyli,że sie budze a wszepiali mi w ucho jakiś podsłuch a zobaczyli,że sie budze,ciężko stwierdzić. Jak takich ludzi teraz znalezć?????????????

Gość gość
Pewnie w psychiatryku tam z którymi byłeś