Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj WSPOLOKATOR,nigdy nie myje rak po wyjsciu z WCnawet jak kupe robi!

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuje pokoj pewemu chlopakowi,mieszkamy juz 2miesice i widze ze za kazdym razem jak wychodi z toalety nigdy nie myje rak,nawet jak robi kupe...okropnosc,ale nie wiem jak mu zwrocic uwage..

może go w domu nie nauczyli ??? jak mu na to zwrócić uwagę? - zrób kupę, wybabraj swoje ręce w kupie, przejdź się po mieszkaniu, na pewno wyczuje zapach i się zapyta "Co tu tak śmierdzi?" wtedy ty powiesz "Chyba nie umyłam rąk po toalecie, ale przecież nie trzeba ich myć. Może zrobić kanapki?". Wyczuje :-) aluzję i na drugi dzień problem zniknie -albo brudne ręce albo on osobiście :-)

Gość gość
bez przesady... ale obrzydza mnie ten fakt,robi kupe,wyciera paierem,a pozniej dotyka klamki,gasi swiatlow wc,a pozniej ja to dotykam...DORADZCIE COS SENSOWNEGO

Gość gość
karteczka z napisem: "myjemy ręce po sraniu" :D

Gość gość
zaproponuj mu lizanie Twojego oddbytu, ciekawe jak zareaguje

Gość gość
badzcie powazni.. dziwne bo niby francuz to powinien byc czysty..

Gość gość
Francuz? Wiadomo od dawna, że to brudasy :D

Gość gość
Powieś plakat informujący o zagrożeniu epidemiologicznym, bakteriami kałowymi :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie, moja matka mówiła że Francuzi to najbrudniejszy naród.Biorąc pod uwagę genezę produkcji perfum i używania ich w arystokracji, wszystko wyjaśnia.

Gość gość
Napoleon Bonaparte wymagał od kochanki, by nie kąpała się przez tydzień przed łóżkowymi igraszkami.

Gość gość
Doradzcie cos sensownego,bo glupio mi troche powiedziec mu WEZ MYJ RECE PO WYSCIU Z WC...Pewnie pozniej by sie obrazil..

Gość gość
wraca z pracy o 18.40 i caly czas w kuchni siedzi gotujje w wekendy to samo -w sobote,niedziele ma wolne caly czas kuchnia... wiec zzwrocilam mu uwage,a pozniej taki wielce obrazony..

Gość gość
Nie wiem, czy istnieje możliwość by taktownie zakończyć sprawę. Problem tkwi w tym, że facet odbiera na innych falach. Insynuacje do nich nie docierają, za bardzo przejmujesz się faktem jak on zniesie krytykę. Należy wprost, bez ogródek powiedzieć, chłopie myj ręce po sraniu bo przenosisz na wszystko bakterie, ewentualnie wysłać mu link edukujący w tym temacie. Zrozumie, jasno i wyraźnie. Nie powinien obrażać się, przecież uświadamiasz go również dla jego dobra:D.

Gość gość
Raz zwrocilam mu uwage,ze zbyt dlugo siedzi gotuje,ze ja tez potrzebuje kuchnni,ale jak ja gotuje,to nie lubie jak ktos mi sie kreci po kuchni,powiedzialam ze ma czasdo 22 ,a pozniejj jja wchodze do kuchni,to pozniejj taki obrazony,urazzony chodzil..takie sprawial wrazenie wraca z pracy o 18.40,19 i caly czas siedzial w kuchhi do 24 czasami, a w wekendy nie pracuje to od 9-23...z malymi przerwami..przesada,jak ja gotuje to 2h max i nie siedze non stop w kuchni :O On codziennnie gotujje

Gość gość
jak ona zwróci mu uwage,to on też cos jej wytknie i wojna

Mydło dezynfekujące w każdym pomieszczeniu obowiązkowo i informacja o użyciu.

Gość gość
i co tylko ja mam kuupowacto mydlo? Ja mam swoje,on ma tylko zel do mycia ciala..

Gość gość
fuj :O

A środki czystości jak kupujecie,przecież są rzeczy na które wspólnie ponosicie wydatki. Czy każdy sobie?

Gość gość
do tej pory niekupilnic... nnie wiem czzym myje podloge wc.. ja mam swoje plynny w szzafie

Może nie myje, współczuję.

Gość gość
Jak wrcam do domu i jest jego kolejjka,to mowi ze sprzzatal,widze ze podlogi pomyte,... Ale ja i tak prawie za kazzdym razzem jak siadam na wc to psikam kim sprayem dezynfekujacym i dzisiaj psikalam tym klamke od lazienki i wtyczke -swiatlo :O

Gość gość
Wiec jakie wyjscie najlepsze

Gość gość
Ogolnie jak gotuje to wszystko sprztaa,ale te niemycie dloni obrzydliwosc :O

Gość gość
fuj

Gość gość
prowo? no, bo niby skad wiesz, ze nie myje rak? stoisz pod drzwiami i podsluchujesz czy puszcza wode w umywalce? zreszta to tez zaden dowod:D

Gość gość
Slysze! ze po zejsciu z toalety,nie puszcza wody w umywalce,ani pod prysznicem ... i ma do mycia tylko zel na wannie!

Gość gość
taaa:D siedzisz w pokoju i slyszysz czy on puszcza wode w kiblu:D a moze uzywa twojego mydla do rak? przeciez ty tez korzystasz z toalety, wiec tam musi byc jakies mydlo, no chyba, ze zabierasz po umyciu rak do pokoju:D ech, jednak prowo:P

Gość gość
No wlsnie troche gluupio mi zwrocic uwage,bo powie"CO PODSLUCHUJESZ mnie"? ..

Gość gość
Nie prowo!! Slysze jak siespuszcza wode,odkreca kran !!