Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pilnie poszukuje chirurgów usunięcie mikroczipów wszczepionych mi w 2627luty12r

Polecane posty

Gość gość

pilnie poszukuje chirurgów usunięcie mikroczipów wszczepionych mi w 2627luty12r

Gość gość
PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY(mikrokamere) USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do bardzo poważnej operacji urologicznej za granicą) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia). Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl Numer telefonu: 664709150 Michał K. z Wrocławia

Gość gość
Napisz co zażywasz, chętnie bym to spróbował - lubię ostre jazdy.

Gość gość
zmień lekarza albo dawkowanie leków :classic_cool:

Gość gość
Znam takiego jednego, ale on wszepil je 30 dnia 02.2012 r. :D

Gość gość
odwiedz psychiatre idioto niesokończony i spadaj z tego forum bo chyba od gorączki mózg ci wysycha wynocha bestio blllleeee

Gość gość
Co ja na to poradze,że takie coś mi zrobili,jak podpisałem umowe na 30000,00pln wyswietloną mi przez internet na czarnym tle nie pytając dla kogo? za co kasa?.Zdaje sobie sprawe,że brzmi to jak bym był za przeproszeniem p*****lnienty- ciężko psychicznie chory,ale przysięgam na Boga,że nie robie sobie żartów.Znalazłem gościa któremu w całe ciało wszczepili to samo,tylko,że celem zrobienia z niego wariata i wykończenia go.Jak czytałem co wypisuje na forach,to myślałem,że to chory psychicznie,ale jak zobaczyłem jego strone internetową z głową manekina,to mi sie nogi ugieły ze strachu,bo mam na twarzy to samo co ten biedny człowiek.Jemu to zrobili,bez podpisywania czegokolwiek,na janusza włamali sie wytrychem i go zaimplantowali.Zobaczcie strone ``inwigilowany miejsca w których rozlokowano mikroroboty``,to nie są żarty,ani naśmiewanie sie.Szukam tych lekarzy-bandytów,żeby sie odczepili,czyli usuneli mi to k******o w zamian za za 30000,00pln,które nieświadomie im obiecałem w tej pseudoumowie,która mogła im sie wydać zaproszeniem.

Gość gość
spadaj z tego forum zachowujesz się jak idiota to jest forum ślubne. wyjdż stąd żebym.cię tu więcej nie widziała