Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, beznadziejna, i nikt mnie nigdy nie zechce

Polecane posty

Gość gość
ja sie zakochalam bez wzajemnosci.

Gość gość
Tak, jeśli bym ją lubił i ufał. Zgodność poglądów jest nieważna. Zresztą im bardziej różne tym więcej tematów do rozmowy.

Gość gość
nie znalazlam odpowiedniego faceta.

Gość gość
do słownik ortograficzny w 100% podpisuję się pod twoimi wypowiedziami, lubie Cię i wogóle masz rację, ja juz 40 skończyłam rok temu, tak samo myslałam i myśle jak Ty!!! a najlepsze pytanie ile jest w parach na siłę i bo tak wypada i zeby samemu nie zostać!! myslę że 98 %

Gość słownik ortograficzn
Nie ma ludzi zgodnych w poglądach w100%. Wiem ze powinny byc zbliżone. Ateista plus katolik? czarno to widzę. Albo ona chcę dzieci a on nie (albo odwrotnie) Ffundamentalne zasady powinny być takie same w większości. Co do reszty, to wiadomo, ze będzie się szło na kompromisy. 20:23 Właśnie takie bycie na sile w związku ze strachu aby nie być samym to koszmar. Bo i tak się jest samym, mimo tego, ze obok siedzi druga oosoba.

Gość gość
Udajecie ślepe, czy naprawdę takie jesteście? Nie chce mi się już rozpisywać. Napiszę tylko na odchodne że źle interpretujecie "bycie z kimś na siłę". To nie oznacza bycie z kimś kogo się nie trawi, aby tylko nie być samą i trwanie w koszmarnym związku. Do tego nikt Was nie namawia, a oszukujecie się udając że nie ma innych możliwości.

Gość słownik ortograficzn
20:41 właśnie o tym pisze; )

ukradniecie sobie jakiegoś konia:D a najlepiej dwa żeby nie było kłótni;) a tak szczerze to bredzisz. piszesz, że ktoś ci sie nie podoba i może zostać najwyżej twoim przyjacielem a potem, że nie czujesz, ze możesz z nim kraść konie. Nie wiem jak to jest z kobietami ale jak kraść konie to tylko z przyjacielem. ukradłaś coś kiedyś w życiu w ogóle? czy strzelasz regularnie z ucha przełożonym moze?:) z nimi sie kooordfa zaprzyjaźnij:) o ile nie będzie to dla nich mezalians...

Gość gość
to znowu ty nieudaczniku :D????

Gość gość
Nie umówimy się. Ortograficzna ma grono znajomych facetów z którego żaden jej się nie podoba, więc tym bardziej nie spodoba jej się gość z forum. Ale jakby co, to na kradzież konia się pisze.

Gość gość
Leki zmień przegrańcu 🖐️

Gość gość
Dobra dobra idź już stąd ty "projekcie":D :D :D

jedyny projekt stworzony z myślą o tobie to wibrator analny

Gość gość
Fuu słaba riposta

Gość gość
Widze ze sam probowales :D :P