Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa2015

Wesele a jego była

Polecane posty

W czerwcu idziemy na wesele jego kuzynki z tego co wiem będzie tam była mojego chłopaka jak ja mam się zachować ? powiedzieć jej cześć? udawać że jej nie ma? być dla niej miła, uśmiechać się? Kompletnie nie wiem co mam zrobić :( Co wy byście zrobiły na moim miejscu proszę o pomoc z góry dzięki

Gość gość
Traktowac jak piwietrze:) jak obca osobe

Gość gość
ja bym poszedl i uprzejmie sie z nia przywital. Najlepiej udawal, ze nie wiem kim jest. To by dla niej oznaczalo, ze facet mi o niej nic nie mowil, czyli o niej zapomnial. Jak bedziesz unikac kontaktu albo bedziesz niegrzeczna, ona to odbierze jako twoj strach, bo wielu ludzi agresja zaslania strach. Po prostu usmiechaj sie szeroko i nie daj po sobie poznac, ze masz jakies watpliwosci. Ona sie moze okazac byc bardzo sympatyczna dziewczyna z ktora przegadasz cala noc. Byle nie o Twoim obecnym/ jej bylym!!! No i nie obsciskuj sie z nim za bardzo na pokaz, to jest zawsze niesmaczne, a w tej sytuacji bedzie wygladalo jakby kot oznaczal swoj rewir ;)

Gość gość
.

i tak zrobię przywitam się i będę się bardzo dobrze bawić. Sama do niej nie zagadam ale jest ona to zrobi to przecież pogadam z nią :) dzięki za radę :)