Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wikingowa

prezent dla nauczycieli

Polecane posty

Hej, zastanawiam się co się teraz daje nauczcielom na koniec roku? zostałam wyznaczona na osobę odpowiedzialną za to zadanie, chciałabym coś ciekawego dać, macie jakieś pomysły? pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
te nieroby mają pensje przecież, ja mam kuzynke i ciotki nauczycielki, wszystkie debilki

Gość gość
A czy przypadkiem nauczyciele nie mają zakazu brania prezentów?

zależy też czego ta nauczycielka uczy dobra książka to fajny i elegancki prezent fajne są też prezenty robione własnoręcznie przez uczniów (też nie piszesz w jakim wieku są dzieci) zdjęcie klasowe w jakiejś ciekawej formie (np namalowane) kwiaty, ale nie cięte, tylko doniczkowe kawka, jakaś lepsza, np z Peru, czy Indonezji (http://caferene.pl/kawa-w-padsach/), a do tego np. kubeczek, albo elegancka filiżanka?

Gość gość
ja też jestem zdania takiego że te nieroby mają pensję może by się do roboty tak wzięli

Gość gość
Żadnych prezentów, bo z jakiej racji. Tobie ktoś w dniu pójścia na urlop wręcza prezent? Wiązanka okolicznościowa i to wszystko.

Gość Kanadyjczyk
Taak, problem ma swoje lata. Ja jestem zwolennikiem dawania prezentów a to dlatego, że nauczyciel to zawód szczególny. Jak ktoś z nawiązką wywiązuje się z dobrej opieki nad moim dzieckiem to ja go chcę wynagrodzić z nawiązką. Składamy się w tym roku na wieczne pióro, bo to oczywisty prezent dla nauczyciela: klasycznie, elegancko i z nawiązaniem do zawodu. Na galeriapior.pl znaleźliśmy niezły wybór modeli, a jak złożyło się wiele osób to nie wyszło drogo.

Zobacz sobie katalog prezentów wprezencie.co na pewno znajdziesz prezent na każdą okazję i dla każdej osoby.

my kupujemy wychowawczyni najstarszego...obrus :D bo uzadza nowy dom i kupujemy elegancki obrusik, w internecie, w sklepie kraina obrusow :) i na pewno ogromniasty bukiet, pewnie tulipankow!!!!!!