Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasza ostatnia szansa, żeby przekonać mnie do JOWów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś uśmieszki w wykonaniu facetów są strasznie pedalskie x A nazwanie cię praworządnym j*e*b*a*n*y*m obywatelem też takie było?

Gość gość
komentarz wyżej nie jest mój, więc fail ale widocznie więcej osób zauważyło śmieszność owego :) poza tym jesteś żałosny, poznaję ten styl pisania, w każdym temacie (czego by on nie dotyczył) robisz jakieś żenujące podchody do każdej przypadkowej dziuni, do tego słodkie popierdywanie i (pseudo) erotyczne bleblanie, leczymy kompleksiki w necie, frajerzyno? a może kolejny forumowy pravik śliniący się do każdej, która tylko się nawinie? :D

Gość gość
Rozszyfrowałeś mnie => ;)

Gość gość
Ten nowy styl ci się bardziej podoba? Nie jest już mam nadzieję pedalski ;) Jak nie umiesz pieprzony śmieciu gadać jak człowiek to wiedz że ja potrafię na sto sposobów pokazać ci w jakiej sprawie nie masz racji.

Gość gość
buahahaha! jaki bulwers :D dawaj, jeszcze walnij elaboracik, pseudo-filozofie z kompleksami (bo o ile wcześniej jedynie je u ciebie podejrzewałem, tak teraz wyszły one z ciebie ewidentnie) :D i mnie oskarżasz o nadinterpretację? :D stwierdzam jedynie fakty, a poza tym to wkur/wiające, bo nie raz rozwalasz tematy, pieprząc takie pierdy :O kapewu, cieńki bolku?

Gość gość
Strasznie długo myślisz i jesteś przez to nudnym rozmówcą. Musiałbym gadać przynajmniej z trzema takimi jak ty żeby nie zasnąć. W jakimś edytorze błędy poprawiasz? Niepotrzebnie bo sie nie będę czepiał.