Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

zartowalam, nie jestem :) chciałam was jakos przyciagnac :) otoz moj problem jest inny, poznalam chlopaka na imprezie jakis rok temu, zawsze gdy mnie widzi w klubie to ze mna tanczy, jest malomowny. ostatnio byl pijany, sam nawet mi powiedzial, ale stwierdzil, ze mowi prawde bo po pijaku tak jest. Powiedzial mi ze jestem sliczna, ze przychodzi do tego klubu bo czuje ze ja tu bede, i ze to przeznaczenie ze znow sie widzimy. Wreszcie poprosil mnie o nr tel. i mi mowil na imprezie bym sie do niego na drugi dzien odezwala. Sam po imprezie napisal mi zebym mu nap jak bede juz w domu. Tak zrobilam, a on mi odp bym sie odezwala jutro. Wic napisalam, troche popisalismy, powiedzial ze mnie lubi. no i sie nie odzywal tydz, wiec do niego nap, potem minal ponad tydz i on znow milczy, wiec sie odezwalam, po paru sms skonczylo sie pisanie. Wydaje mi sie ze jest niesmialy dlatego kazal mi sie odezwac, Ale sama juz nie wiem, co o nim myslec, czemu on sie nie odzywa?jak napisalam do niego po tyg to spytalam czemu milczy to mi odp ze myslal ze nie chce z nim pisac, i ze za milo jest ze mna by o mnie zapomniec, nie wiem co juz o tym myslec;/

Gość gość
jest tu ktos?