Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majkaaaaa98

mój chlopak wyjechal do pracy

Polecane posty

4 miesiace temu mój chłopak wyjechal do pracy do irlandii. poczatkowo bardzo mnie oszukiwal co do powrotu jego wyjazdu . najpierw mowil ze wyjedzie na 2 miesiace potem neistety jego siostra wygadala mi sie ze wroci za 4 miesiaca . nie moglam przezyc tego ze mnie oklamal zagrozilam mu ze jezeli bedzie mnie nadal oklamywac to z nami koniec. teraz jest juz termin kiedy mial wracaca dokladnie mial wrocic 8 maja . boje sie ze przedluzyl sb prace . bo nie wraca. mowi mi ze mnie kocha ze teskni ale nic z tym nie robi zeby do mnie wrocic. obawiam sie ze znowu mnie oklamuje . zastanawiam sie nad zerwaniem ale boje sie nie wiem co robic , nie mam sie komu wygadac kazdy ma swoje sprawy wazniejsze . pomóżcie

Gość szczery do boleści
Naiwna dziewczynko, on tam dyma wszystko co się rusza, nie wróci już, pewnie już zrobił jakiejś dziecko. Gwarantuje że dyma inną co weekend.

Gość gość
Ja też mieszkam w Irlandii i go rozumiem, ma nareszcie chłopak pieniądze i to nie byle jakie, może ty powinnaś się przeprowadzić, porozmawiaj z nim, żyło by się wam całkiem fajnie.

Gość lojalny mąż
Po co ma nudziare sobie na głowe sciągać jak tam puka towary co weekend i to pewnie dużo lepsze, a ta tylko mu będzie o słubach truć głowe. Niech se podupcy chłop, należy mu się.

Gość gość
Nie słuchaj tych debili, mam tu dużo kolegów i nikt nie zdradza dziewczyn, natomiast wszystkim odbija woda sodowa od kasy