Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten typ tak ma

Nieodwzajemnione uczucie ...

Polecane posty

Gość gość
Proszę żeby pisać bez niepotrzebnego obrażania innych.Bez oceniania pozostałych piszących,zwłaszcza jeśli nie zgadzamy się z ich poglądami.No i najlepiej aby faktycznie pisali mężczyźni w wieku takim jak podałem.Najlepiej żonaci zakochani w mężatce. A PYTANIE PO CO BIEGAĆ ZA KIMŚ ZAJĘTYM POZOSTAWIAM BEZ ODPOWIEDZI...KTO TEGO DOŚWIADCZYŁ TEN WIE...

Gość gość
Do gościa z godz. 08.00 - kim jesteś? m czy k? PISZCIE CHOCIAŻ KIM JESTESCIE-MĘŻCZYZNA CZY KOBIETA,PODAJCIE WIEK WASZ I KOBIETY. Sam podpis "gość" niewiele mówi zwłaszcza,że gości tu sporo.Żeby ktoś kto czyta wiedział jakie wypowiedzi do kogo należą.Będzie łatwiej.

Gość gość
A co jesteś mezatka i biega za toba zajęty? W końcu sie znudzi podchodami i cie oleje dla innej. Nic nie trwa wiecznie.skoro masz na niego chęć to bież sie.. A nie udajesz obojetnna zajmie sie nim inna i co wtedy bardziej zainteresowana.

Gość gość
Ten typ tak ma czyli co masz? Moim zdaniem nic nie masz:-)

Gość gość
11:44 jestem kobieta 38 i ciekawi mnie cos więcej w twojej historii.

Gość gość
Zakochales sie w kobiecie zajętej czy nie. To jej o tym powiedz:-) lub oznajmij w werbalny sposób. Jesli jesteś zajęty zastanów sie kogo zranisz?

Gość gość
Juz ci napisałam, jesli cos do niego czujesz prucz fascynacji to okaz! Jesli oleje masz przynajmniej satysfakcje ze nie żyjesz złudzeniami. I tyle.

Gość gość
wschod

Gość gość
p-moco2.pl

Gość Mchy i Porosty
Uczucia po 40 tce to udręka. Nie wiem jak z tym walczyć. Była, a może jest taka jedna, przez którą nie mogę spać, a ona mnie traktuje lekko łatwo i przyjemnie. Taki ze mnie sympatyczny kumpel do spacerów kolacji i seksu , a ja jak ją widzę to nie mogę od niej wzroku oderwać. Gdyby odwzajemniała moje uczucie to poszedłbym za nią na koniec świata

Gość gość
up

Gość gość
Robić za bawidamka to trzeba być frajerem. Wzdychać do suki, którą się tylko dyma jest poniżające. Seks jest o wiele lepszy kiedy kobieta odwzajemnia uczucia. Jak można tak nisko upaść i zabawiać jakąś sukę, która ma cię w d***e, żałosne.

Gość gość
debile i po co te przysięgi,wyznania wybrance/wybrankowi skoro za chwile robicie chlew z małżeństwa,upośledzeni ,psychiczni ,frustraci k***a k****e łba nie urwie-to wasz świat!!!

Gość gość
nie mam obowiazku się tłumaczyc ale zacznijmy od tego ze tu nikt nikomu nie urwał w tym przypadku, nikt nie rozbił rodziny nikt nie wlazł zbuziorami wsielnkę. wystarczy wynurzeń dla was lęlkiwe zono. nic wam nie bedzie zabrano. spokojnie

Gość ddsfsfs33
Ale o co Tobie chodzi ? Nad zakochaniem nie masz władzy - po prostu się zdarza i możesz g**wno zrobić. Małżeństwo można zaplanować, dzieci też ,ale zakochania nie zaplanujesz. Dlatego tyle osób się tu z tym męczy. Bierze się ślub bo ktoś ładny, ułożony, ma dobrą pracę, wykształcenie, perspektywy, a potem przychodzi dzień i się budzisz z ręką w nocniku, bo nagle się okazuje że pragniesz kogoś innego ..jak ktoś nie przeżył, to nie wie - .... jedni się męczą i stawiają opór, inni poddają ...ale zawsze jest ciężko. Łatwo komuś sądzić, jak nie wie co to zakochanie, miłość i wybrał męża / żonę z rozsądku ...

Gość gość
najcieżej jest wówczas gdy naprawdę nic nie można zrobić prócz bezradnego patrzenia jak się zywcem umiera bo ten ktoś nie wie i się nie dowie

Gość gość
masz g****o do powiedzenia suko,trzymaj się z daleka od żonatego bo spotkanie z jego żoną do przyjemności należeć nie będzie,poznasz lękliwą żonkę dupodajko nie udawaj faceta,znamy twoj***ażgroły

Gość gość
18:14 0/10

Gość gość
:) żenujące.

Gość gość
a propos, mam wrażenie że założyłaś ten wątek żeby wybadać sprawę, mylę się czy nie. nic nie grozi. podpisano: twoja ulubiona suka :❤️

Gość gość
" Bierze się ślub bo ktoś ładny, ułożony, ma dobrą pracę, wykształcenie, perspektywy, a potem przychodzi dzień i się budzisz z ręką w nocniku, bo nagle się okazuje że pragniesz kogoś innego " skoro ktos ci sie wczesniej spodobał,pokochałaś ze wzajemnością ,to dlaczego masz się budzić z ręką w nocniku? to po co wychodziłas za mąż skoro nie kochałaś,kochałeś obłudna kanalio

Gość gość
chyba cię mąż zdradza że tak się wznieciłaś kochanieńka :)

Gość gość
Łatwo komuś sądzić, jak nie wie co to zakochanie, miłość i wybrał męża / żonę z rozsądku ..." mnie g****o obchodzi z jakich pobudek wyszłas za mąż,ale nie właż z buciorami do czyjegoś zycia,pchasz sie do rozporka męża innej kobiety/jego żony/ gdzie miałaś rozumek? w c***e? szmata nie ma zasad