Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierkowa Owieczka

Ząb po leczeniu kanałowym

Polecane posty

Gość Cukierkowa Owieczka

Witam. Wczoraj miałam leczenie kanałowe górnej szóstki po lewej stronie. Wczoraj miałam drugi etap. Mam rozłożone na etapy bo półtora roku temu miałam tylko plombe ale dentystka źle mi oczyściła. Myślę, że to troszke moja wina bo sie bałam i wierciłam ale to przez dentofobie bo w wieku 9 lat miałam rwany ząb na żywca z ropą. Ale pacjenci są różni, niektórzy sie boją a inni bardzo sie boją a ona powinna wiedzieć o tym i nie zwracać na to uwagi. A ona zrobiła źle. A robak jadł ząbek od środka i mam uszkodzone 3 kanały i aż doszedł do kości. Boli mnie ten ząb a wizyta aż za miesiąc 9 czerwca.

Gość gość
pytasz czemu cie boli,tak? masz trucizne? mnie tez po kanalowym bolalo dosc dlugo,bo mialam cale dziaslo rozszarpane,a raczej kanaly,ktore byly dlugie i zawiniete. Po zagojeniu minie

Gość gość
dzisiaj miałem trzecią część leczenia kanałowego i mnie nic nie boli. mało tego. u dentysty nic nie bolało mimo braku znieczulania.

Gość Cukierkowa Owieczka
No bo w drugiej części jest najwiecej grzebania. Po za tym te robaki mi tak zniszczyły ząb aż do kości i jak bym nie poszła to bym musiała mieć operacje. A ile kanałów mieliście?

Gość gość
leczyłam kanałowo 2 zęby w gabinecie http://www.bezbolesnie.pl/ w Zamościu. Zabieg nie należy do przyjemnych ale co najważniejsze jest skuteczny. Nie miałam problemów z nimi po leczeniu. Po prostu trafiłam do dobrego dentysty i prawidłowo miałam wyleczone zęby.