Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pary poznają? Bo z tego ci widzę to tak "po prostu"

Polecane posty

Gość gość
"Całą młodość podrywałem spontanicznie" Bo widocznie nie jesteś nieśmiały. ;) To były rady dla nieśmiałego.

Nigdy nie byłem, to fakt ale z mojego pokolenia było takich zdecydowanie mniej niż dziś czego i Wam życzę :)

Gość gość
Wiecie, teoretycznie nie mam nic do stracenia, to fakt. Ale nie wiem jak poradziłbym sobie z odrzuceniem i mimo wszystko widywaniem jej. Co innego zagadać do dziewczyny, której się nie zna i nie ma się z nią kontaktu, a co innego z dziewczyną z roku. :/ Wiem, że za dużo myślę, bo powinienem, jak kolega wcześniej pisał, pójść na żywioł, ale czy to nie wystraszyłoby jej gdybym tak nagle zaczął do niej startować? Mogłaby się wystraszyć czy coś. Próbuję jakoś rozmyślać swoją strategię, względem niej, aby najpierw tak po prostu się zapoznać lepiej. Bez żadnych umawiań z miłosnym podtekstem czy coś, tylko zwykłe zapoznanie. Ale nawet z tym mam problem, bo ona wiecznie jest w towarzystwie koleżanki, więc musiałbym jakoś zagadać obie, stopniowo przechodząc do niej. Ciężko ze mną, oj ciężko :p

Gość gość
dzisiaj ludzie wstydza sie rozmawiac, wszyscy wgapia sie w okno, w telefon, gdziekolwiek, powstaja rozne strony spotted na facebooku z tekstami "spodobala mi sie piekna blondyna, usmiechnela sie, ale nie zagadalem" i t p

Gość gość
No :) Takich tematów na spottedach jest pełno. Wklejam jeden z najfajniejszych, który mnie rozwalił, nawet jeśli jest nieprawdziwy: "Spotter : Poszukuję dość wysokiej blondynki Agaty, z którą po koncercie braci FF poszliśmy do hotelu Vesaria, wyszłaś rano zanim wstałem i nie sklepałaś się ze mną na pokój, odezwij się, Karol." :D

Gość anonimowkax
Rozwalil mnie ten spotted :D