Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karuzela, kto ma obsesję na naszym punkie ?

Polecane posty

Niestała ale to rzeczywiście paradoks :D, ja też :) Już mnie niema :D, Ty też na spacer mi tu zaraz :D :classic_cool:

Gość gość
Tabasco to tez mistrzyni logowala i wylogowywala się co chwile i sama ze sobą rozmawiała. To jakaś kafeteryjna choroba :D Matu i Kredek są jak najbardziej Ok. Oczywiście mowa o facetach. Reszta bez komentarza :)

Gość gość
masz racje czytaczko, dalej rób z ludzi chorych psychicznie jako zarcik.

Gość gość
to w twojej ocenie matu jest OK, bo ci krzywdy nie zrobil. nie chciej wiedziec co matu z pomaranczy wylewa, a jako zalogowany udaje kulturalnego

Gość gość
ero jest niszczone głównie przez archiwum x, pomawianie ludzi, bluzgi. przypadek koke, kojota jest tego najlepszym przykładem jakiś człowiek ubzdurał sobie że oni są tu wszystkimi nickami, faceta nie ma a ten nadal swoje. tematy lecą już po tym jak koke odszedł z forum to nie w nim jest przyczyna kasowania a w ludziach którzy z gościa jadą innym od najgorszych. aha jestem dziewczyną więc domysły że jestem jakimś nowym, kojotem możecie sobie darować.

Gość gość
z reszta matu nawet jako niebieski nie dal funkcjonowac komus i niszczyl kogos ale w cwaniacki sposob, pod kultura i w bialych rekawiczkach

Gość gość
gość dziś to nic, że jesteś dziewczyną :P Roberta też nią jest a śledczy , z bożej łaski pomarańczowi twierdzą inaczej :D Więc i ty też możesz być facetem ;) Świat jest pełen psycholi

Gość gość
nie chciej wiedziec co matu z pomaranczy wylewa, a jako zalogowany udaje kulturalnego x nie on jeden o ile da sie rzozumiec nature zenska intrygi, plotki, kopanie dolkow to ciezko uwierzyc, ze robia takie tanie sztuczki rowniez faceci tym bardziej, ze nie sa to szczyle a dojrzali faceci a nawet niektorzy podstarzali:D niestety, pelno tu takich cwaniaczkow mysla, ze sa sprytni, smieszni ale to tylko zenujacy ludzie ,jak tez ich zachowania:o

Gość gość
wykorzystywac ludzi chorych aby komus dosrac to jest szczyt sk******ysynstwa. ale dla czytaczki i matu to normalka jako żart. temat leci nie piszcie.

...hahaha tak się składa, że jakoś nie odczuwam potrzeby pisania z pomarańczy i każdy kto mnie czytał wie że jeśli coś do kogoś mam to piszę spod jedynego i to niebieskiego nicka... tak po prostu będąc sobą nie trzeba kombinować, pamiętać co się gdzie pisało skoro pisze się prawdę :)

Gość gość
gość dziś PROPONUJĘ wizytę u psychiatry i to szybko NIEROBIE jeden

Gość gość
0325- leśny, wąsaty dziadek nadaje :D

Gość gość
osoby ktore ujmowaly sie za matu z gosci czynily pojazdy po czyjejs rodzinie, wyzywaly od kalek, a rodzicielke na "k", zyczyly chorob nieuleczalnych, osmieszaly w wszelki mozliwy sposob, cieszyly sie z czyjejs smierci. Mam wymieniac dalej ? kazdy ma swoja cierpliwosc, a matu nie jest swieta krowa ktorej wszystko wolno.

Gość gość
Koke nie jest Kojotem? Hahaha udawał Lalkarza, Gościa De Amstafa to jaki problem być Kreska lub Kojotem? No k***************. Litości :D:D Krecha skończ pisać i wyzywac matu paranoiku

Gość gość
O ile pamiętam Kreska Koke wyzywał Matu

Gość gość
10:55 dowody dajesz ze to te same osoby jak ich nie masz to powiem że piertolisz jak potłuczony :D

Gość gość
ty wyzej sypalbys glowe popiolem gdyby ktos cie eliminowal z forum w bialych rekawiczkach w cwaniacki sposob ? bo matu tak wlasnie robil i eliminowal, a gdy jego sposoby nie przyniosly rezultatu to z pomaranczy gnebil. Zaden temat nie uchowa sie gdzie wpisze sie matu. koniec rozmowy.

...ośmieszają się Ci którzy głupoty piszą, wystarczy wskazać w którym momencie, o ludziach piszących świadczy to co i jak piszą, i tylko stąd można wyciągać wnioski jaka jest określona postać bo nawet nie człowiek ...bo jaki kto jest na prawdę w realu to trudno powiedzieć ... każdy pisze co chce i niekoniecznie musi wyrażać siebie

Gość gość
To Widmo się wściekł i tak szaleje, nikt inny. Tchórz, pisze z gościa .

Gość gość
- :( takie są skutki przebywania z wilkiem

Gość gość
Ale co by nie mówić, temat się kręci :D

Gość gość
Zawsze mnie zastanawiało, czemu fajne dziewczyny stąd są niszczone, a stare kurw typy Słodka słowianka, LK, Poes, Czytaczka trzymają się się forum rękami i nogami. Dla mnie jak dotąd najfajniejszym tematem były Wersety Dionizyjskie.

Gość gość
Krzysiu Kresko Koko Adasiu usunęli ci juz profil blue? Tylko mi tu nie rycz mała, nie płacz maleńki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
A tam to kto pisał? Które to porządne? :classic_cool:

Gość gość
Koke to kojot ,te same shoguny ,poglądy polityczne,mmało tego to też gość De Kokej przepychał strony w. charakterystyczny sposób,z każdym up dodawał jedną emotkę więcej De robi tak samo,tylko przepycha gwiazdkami,ale styl ten sam,za każdym razem dodaje gwiazdkę więcej Cwaniak zabrał Ole na priva,wyczuł ze jej nie pojěbie in Public jak Silene,kafeteryjny materac. Chce mieć wszystkie,piękną,łagodną Olkę,wulgarna Silene,mężatkę SW. Ten człowiek w życiu prawdy nie powiedział Nieogryzku,jeśli czytasz przemyśl,ten pajac Cię skrzywdzi.

Gość gość
Nietykalne swiete krowy zostają i jak lwice bronią swojego szamba ! Tepić to k/u/r/e/s/t/w/o!!

Gość gość
ktos pisze że Koke odszedł, Koke nigdy stąd nie odejdzie :classic_cool:

Gość gość
Czy leci z nami lekarz ? :D :D

Gość gość
gość dziś Matko i córko! Człowieku idź się lecz to nie jest normalne co piszesz. To jest forum czy twoje życie Zgroza to jest chore