Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karuzela, kto ma obsesję na naszym punkie ?

Polecane posty

Gość gość
Kokejo a widziałeś Nieogryzek?Bzykałes czy kopła cię w düpę?Obstawiam drugie:classic_cool:

Gość gość
Juken idź się lecz psycholu :P

Gość gość
:D

Gość gość
Koke Kojot BlackSilver masz magiczne spojrzenie? I magiczne tchnienie? Kiedy wesele z Ogryzkiem?

Gość gość
Tu masz swój temat Niestała i przestań łazić i manipulować użytkownikami!!! Mało ci miejsca? czy rozmówców???

Gość niestała      czytaczka
Gościu ? To nie jest mój temat :) Ale nawet gdyby, to dlaczego mam przestać łazić ? Manipuluję użytkownikami ? Weź nie wyciągaj takich trudnych słów, skoro nie będziesz potrafił ich później jakoś uzasadnić. :) Przykro mi ale akurat dzisiaj mam chęć połazić i popisać jeśli będzie z kim. I co mi zrobisz ? Podszyjesz się ? Nawymyślasz bzdur ? Proszę. Zrób to. Już dawno powinnam przestać tu zaglądać. Zrób mi tę przysługę i obrzydź mi to forum tak, żebym przestała tu zaglądać.

Myśli. Ciekawe co wymyśli. Byle dzisiaj, bo w tygodniu nie bardzo mam czas.

Gość gość
Jak nie masz czasu jak kilka lat tu siedzisz ? Najfajniejsze osoby odeszły a stare pisssdy eliminatorki tkwią :-O Fride jeszcze znisę :)

Gość gość
mucha i jej obsesja o " tych fajnych co odeszli "

:) Wiesz co ? Miało być ostro, a jest jak zawsze. Nie obrażaj ludzi o których nie masz bladego pojęcia człowieku. Stara ? Możliwe. Ostatnio nie bardzo się czuję, więc pewnie coś w tym jest. Co do słowa "p***a" wybacz ale jak szanuję ludzi, tak rynsztokowe klimaty to nie ze mną. Nie potrafisz wyrazić żalu, że mnie widzisz :P w sposób nie uwłaczający mojemu człowieczeństwu to nie mamy o czym rozmawiać. Zakumał, czy przetłumaczyć z mojego na Twoje ?

Gość gość
znowu Mucha? :o nie pierwszy raz z pomarańczy pisze

Gość gość
goście pomawiają , chyba dobrze bo dzięki nim masz do kogo gębę otworzyć :) Nie mów co kto ma robić, bo to jakby tobie powiedzieć że masz stąd zniknąć :):D Nierealne :O

Gość gość
mucha obraza twoich przyjaciol potem lize ci rowa niestala pod publike piszesz

A dlaczego mam nie pisać, że coś mnie w*****a, skoro mnie w*****a ? Tak. To już nie jest nawet irytacja. To samo napisałam Muszce. Nie posądzaj ludzi o coś na czym ich nie złapałeś. Masz problem, jeśli w każdym gościu widzisz Muchę. I ja doceniam gości. Gościu którzy mają w głowie coś więcej, niż tylko chęć dokopania i zamieszania innym użytkownikom, bo ich to bawi. O jakim pisaniu pod publikę mówisz ?

Gość gość
Pomarańczowa niestała rozmawia z pomarańczami..... A gdzie"Zgrabna" Słowianka? :):D:D:D:D

Gość gość
Muszko, co za zbieg okoliczności , że akurat tutaj trafił twój post hhihihi i wiesz co gość pisze o tobie :D