Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Ale zimny.Taki służbista.Bez emocji.:-D :-pTak,jeżdżę.:-)Uciekam już dziś,ale może do miłego w takim razie? PSuju chcesz się przejechać?Ty się zastanów dobrze.👄 Wszystkim z******tego weekendu!!!Niech się dzieje.

ciekawe dlaczego pytasz haje, a nie mnie 😴 juz mi kia twoich slow nie zaslania.. najwyrazniej pojechala gdzie indziej... bogu niech beda dzieki. amen ;)

czuje, ze bedzie lepiej dla wszystkich jesli zamilkne na jakis czas.. 🖐️

z okazji dnia dziecka, zycze wszystkim doroslym dzieciom usmiechu z wszelkich psikusow :) oby dobry humor was nigdy nie opuszczal.. 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 chyba wystarczy.. dzisiaj wyjatkowo jest na bogato :classic_cool: sloniu, tak sie sklada, ze nie kazda kobieta moze byc haja 😴 przyznaj sie.. lubisz drucik na trabie :P

Jako wieczne dziecko w kamuflażu dziękuję frido i odwzajemniam.👄 Słoniu :-) Nie bądź taki pewny,by nie napisać naiwny.Drut by się znalazł,tylko wirtualnie poczułbyś go tak jak ja np twoją trąbę.Bez obaw więc.:-D Szkoda,że nie można w tym jedynym dniu w roku rozebrać się z tego moro i poczuć znów tę nieograniczoną swawolę.:-D:-p

PSuju 👄👄👄 Ja o kamuflażu,który życie z wiekiem nakłada.Wiesz-układy,zasady,regulaminy,paragrafy.Chciał człowiek być mądry to teraz ma.:-D

Gość Słonik z naftą
Czuć ucisk i skrępowanie na trąbie? Kto tego nie lubi :p 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

Gość matuzalem0325
...dlatego wypadam na długi weekend na mazury, domek w lesie 100 m do jeziora będzie czas i warunki na wyskoczenie z konwenansów i ...nie tylko :)

Słoniu póki nie poznam znaczenia rozbudowanej metafory z naftą się nie tykam:-D matu cudnie.:-) PSuju wiem.:-D Staranować i żywcem zrównać z ziemią.A gdzie magia?:-D

I skąd ty tę szczyptę choćby zdobędziesz,skoro na piękno nie patrzysz tylko walisz maczugą w łeb i ciągniesz trzymając za włosy do jaskini? :-D :-D:-D

Słoniu,jeśli to do mnie było to mi o trąbę chodziło,a nie o całusy.Te dawno już się wchłonęły,więc nie oddam.:-)

sloniu, do mnie rozmawiasz? .. czy do kogos innego? bo nie pojmuje co ma znaczyc ten podly szantaz ;) przeciez wiesz, ze drut na twojej trabie jest wyrazem mojej nieskazitelnie czystej milosci :) 👄 hajus, masz zamiar sie rozebrac z moro.. ale tak calkowicie, czy jednak zostaniesz w bieliznie? :P matu, tez bym tak chciala.. ale niestety, konczy sie na chceniu.. wiec z okazji dnia dziecka, ktorym od dawna nie jestem zycze sobie domku nad jeziorem i uciech opisanych przez matu.

hajus, czy nie uwazasz, ze panowie dzisiaj sa niedzisiejsi? .. jeden posilkuje sie szantazem, a drugi maczuga.. i obydwaj udaja ze nie wiedza co robia.. interesujace.... zupelnie jak dzieci :P

Nie wiem frido.Słoniu jakby uczy się od innych i focha niczym nieuzasadnionego zapina.:-p PSuj chce mnie gwałtem brać,kiedy ja tak na piękno jego uwagę zwrócić chcę.Chodź PSuju kwiatków nazbieramy.Jak stanie wazon na środku to się może romantyczniej zrobi...:-p

PSuju,ale nie tylko dlatego,że będę w tej trawie wciąż się pochylać po kwiatka?Wiesz co?Idź przodem.:-D

O to już brzmi lepiej.:-DWiesz:samiec z sieci do tego prymityw...tyle się dziś czyta....:-p

Uprasza się dyskusantów,by zaznaczali przy wysyłaniu postów odbiorcę.Można przez przypadek poślizg złapać,a potem się okaże,że był dla kogoś przewidziany.:-p o całusach nie piszę.