Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Gość gość
Bsg uciekł z nudy psu

Gość gość
Dzień doberek wszystkim z Nudy :-)

Dzień dobry.:-) Luizo 👄 twojego posta biorę jako dobry znak i liczę bardzo,że będzie ich więcej.temat idzie słonim krokiem,a afryka,tfu australia kilka km ma.;-) PSuju znów mina?:-p Oboje marudzicie tak...tak,jakbyście dawno kataru nie mieli,a ile to się zainfekować jakąś zarazą???! :-D:-p Słoniu,dla kogo tamte 👄 frido,cieszę się,że połomskiego trąbka do ciebie przemówiła,bo w słoniu to zero wrażliwości.:-p

No,no, jak na piątek przystało hardcorem PSuju pojechałeś,jak na tamte czasy oczywiście.:-DTeraz n*******lają melodyjniej.:-D Z prasy:młoda parka wykombinowała sobie,że pokochają się na basenie.Wybrali przy tym kompleks z grotą...a dziś można podziwiać ich podwodną ekstazę w gazecie.Nie wiedzieli,że w tym zbiorniku jest zamontowanych 6 kamer.:-D Tak tylko piszę,w związku z prognozą pogody na weekend.;-)

Gość Słonik z naftą
Dla Luizki oczywiście 😴

Gość Boska z awatarem
👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ..chyba starczy dla wszystkich ;) Słoniku czymże sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie ?;) (płonę rumieńcem i spuszczam niewinnie oczęta) Frido masz prawo do wszystkiego ..nie tylko zdania ;) i do dodatkowego 👄 też :) Haja nie za dobrze Ci kochana ?;) ....ja dopiero wieczorem zasmakuję piątku ;) Idę na firmową imprezę, gdzie DJ ma być bardzo "ognisty" murzyn z kaloryferem ....i chyba muszę uważać z %, bo jeszcze się skuszę sprawdzić..czy to prawda co mówią o czarnych :D

Tak rzadko u nas bywasz więc ktoś musi zadbać o ciebie :) Poza tym Awa i Frida są na diecie więc ich przydział z miłą chęcią podaruję tobie :) 👄 👄 👄

Od całusków jeszcze nikt nie przytył ..wezmę i swoją porcję i za nie ...a jak zachcę czegoś więcej..jakiegoś wyrafinowanego deseru to też o mnie zadbasz ?;) upsss..małą palcóweczkę zaliczyłam ;)

Niestety nie miałam okazji przekonać się o mocy słonia ..choć raz widziałam w Zoo jak jeden drzewa wyrwał.. może dlatego, że słonicy nie był żadnej w pobliżu ;)

A ja raz widziałam w zoo osła,który miał pałę do ziemi.:-D Słoń dał nam karę na 👄 cholera wie za co i nie chce ją na nic innego zamienić.

Haju może po to, żeby jego całuski lepiej potem smakowały ;) ..hmmm mam udar słoneczny , bo przez chwilę pomyślałam ...ciekawe jak smakuje słoń ?;)

Nareszcie.:-)Temperatura wrzenia utrzymuje się od tygodnia.Za biukiem może i znośnie,ale ja mam dość.