Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 100zł do 10 czerwca

Polecane posty

Gość gość

hmm w chemie jestem zaopatrzona tylko jedzenie. mam na jakis tydzien. co dalej?dam rade?duzo nie jem

Gość gość
cichodajki dają radę żyć za mniej! Tak mówią mamie. ;) :classic_cool:

Gość gość
no to masz jakieś 4 zł na dzień a więc tylko chleb do tego najtańsza wędlina, kasza ryż, makarony, pomidorowa własnej roboty ( chyba najtańsza zupa)

Gość gość
ale ja nie daje cicho, bo mam głośne orgazmy

Gość gość
moze i by się dało. zosało 5zł dziennie, odlczając ten tydzien. z ziemniaków można cuda robić, z mąki tez. Ja chyba zrobiłabym bigos. Ja do 10 mam 288zł :] i dzieciaka , z tym ze ma obiady w szkole to przynajmniej to odpada

Gość gość
Dasz rade ale schudniesz:-D Pij wode i baw sie w diete cud:-D Qwa przepraszam. Bedzie ciezko ale mozesz zupki wchrzaniac,sa za zybla. Rano dwie buly z paszczakiem:-D. Obiad jakas zupencja vifona i na koniec tez dwie buly z paszczakiem.:-D Smieje sie ale tez tak mialem czesto,az nie zrozumialem,ze jestem ekonomicznym analfabeta i kretynem bez wiedzy a tacy nie zarabiają. Moze czas cos zmienic? Powodzenia

Gość gość
ludzie, to co wy nie pracujecie,że macie takie grosze na prawie cały miesiąc, przecież to wegetacja i na tą wegetacje jeszcze własne dziecko skazujecie, ogarnijcie się lepiej bo porażka popoprostu

Gość gość
Wystarczy 100 zł. Odżywiaj się ryżem,cebulą i olejem. Przeżyjesz. Dodaj sól i cukier. Nadwyżkę przeznacz na jajka kurze z chowu klatkowego,są tanie.

Gość gość
Dziecku mojemu nic nie brakuje , mamy w domu dwa laptopy, dwa telewizory, ma tablet , a ja smartfona. Wolę kupić jej zabawkę za 300zł niż zreć cuda, bo to przynajmniej zostaje. Po powrocie do ze szkoły zawsze jest jakieś ciasto ,albo galaretka. To że żyję napozór skromnie , nie znaczy ze krzywdzę dziecko! A w razie potrzeby , jest co sprzedac

Gość gość
Nie mam dziecka na szczescie. budzetem rozsadnie gospodaruje, to moja 2 wyplata, pracuje od niedawna,mam 20 lat :p wiekszosc kasy idzie na mieszkanie(wynajmuje) zakupilam niezbedna chemie itp. Zostalo to jedzenie. Troche pokupowalam na ten tydzien , zostaja 3 tygodnie, znacie jakies tanie a pozywne dania? bo mam juz dosc fast fodoowo podobnych

Gość gość
oo studenciak sie po MC włóczył/a i kasy brakło:D:D Kurczak jest tani, dwie nogi jakies 4-5zł , a po obraniu z kości można gulasz zrobic. do tego makaron w Tesco za1,2 zł, albo ziemniaki. Watróbka , zołądki z kurczaka. kilka dni temu łopatka w tesco po 8,99zbył.Najdroższe są warzywa , chociaż lato idzie to nie tak jak w zimime. Za 3zł no moze 4 masz rsół z kadłuba, albo skrzydełka.

Gość gość
dobrze, że dzisiaj renta wpływa na konto :)

Gość gość
Ja mam 4600zl na koncie w Polsce a w Anglii 1800 funtow i nie rozumiem jak mozna dopuscic do tego by miec tylko 100zl. Pewnie zyjesz chwila i nic nie odkladasz na czarna godzinę to tak jest. Jakos na Internet masz a na jedzenie boisz ze ci nie wystarczy. Masakra jakas.

Gość gość
no właśnie ja też nie wiem jak można dopuścić do tego,żeby zostały takie grosze na przeżycie, super, dwa telewizory,dwa laptopy, smartfon i zabawki po 300 zł a na przeżycie dla dwóch osób( w tym dziecka,które szczególnie potrzebuje składników odżywczych) raptem około 10 zł dziennie, super, tylko pogratulować umiejętności gospodarowania pieniędzmi!!