Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawlii

jestem wykonczona bezsennosc 7mc

Polecane posty

Dziewczyny, doradzcie, bo juz wariuje. Od okolo 6 mc ciazy pojawily sie u mnie klopoty ze snem - budzilam sie czesto w nocy, meczyla zgaga, ruchy dziecka byly bardzo wzmozone. No ale to minelo na pare dni i myslalam, ze juz bedzie ok - przesypialam wiekszosc nocy. No ale od jakis 3 tygodni jest masakra. Mam problemy z zasypianiem w ogole albo zasypiam bez problemu okolo 22 i budze sie 1-2 w nocy i w sumie moge juz potem nie spac... czasami spie od 5-6 fo 9-10, ale to juz nie to, co sen w nocy. ogolnie jestem nerwicowcem - na pewno przezywam porod i to tez wplywa na moj sen, ale szczerze mowiac nigdy az takich problemow nie mialam. wizyte u lekarza mam we wtorek, spytac o jakis srodek nasenny? czuje sie jak zombie. czasem w dzien czuje sie normalnie po takiej nieprzespanej noy, ale czesciej po prostu czuje sie, jakby mnie ktos pobil :O martwie sie tez o dziecko bo skoro ja nie spie??? czytalam, ze to niby normalne, ze hormony, ze stres przedporodowy, ale to juz troche trwa i boje sie, zeby ten stan nie zostal mi po poorodzie :(

Gość gość
To wina faceta bo ci dziecko zrobił a ten śmieć to śpi spokojnie i nic go nie interesuje

:D masakra kafeteria nigdy nie przestanie mnie zadziwiac. a serio jakies porady cos gdzies ktos :(