Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z płaskim tyłkiem są aseksualne

Polecane posty

Gość gość

A jak do tego dochodzi jeszcze płaska klata, to już w ogóle jest masakra. Nigdy nie chciałbym mieć takiej dziwczyny. Tyłeczek musi być okrągły :).

Gość gość
zgadzam sie w 100% płaski tylek to porazka wieksza niz male piersi.

Gość gość
maly siusiak to jest dopiero porazka bez wzgledu na inne walory urodowe

Gość prawictwo pospolite 137
tyłek jest najważniejszy , piersi są mniej istotne.

Gość gość
Dokładnie piersi są dla amatorów, ale tyłek musi być.

Gość gość
"maly siusiak to jest dopiero porazka bez wzgledu na inne walory urodowe" xxx Odezwala sie laska z plaskim tylkiem haha

Gość gość
up

Gość gość
Podbijam

Gość gość
Sam tyłek o niczym nie przesądza, ja mam duży, ale nie jest mi na nic potrzebny, wręcz przeciwnie, nie zmieszczę się na placu zabaw na huśtawce dla dzieci ^^

Gość gość
Fajnie slyszec a mi sie wydaje, ze jest moze zbyt duzy i kiedy kocham sie z mezem zwracam uwage czy posladki zbytnio nie obijaja sie o niego...

Gość gość
bo to pupą kobieta wabi samca, te które to wiedzą kręcą jeszcze dlatego ja nie patrze na cycki bo nie jestem niemowlakiem tylko zawsze odwracam sie żeby zobaczyć kobiete od tyłu, jej tylek "przemawia - bierz mnie":classic_cool:

Gość gość
zwracasz uwagę na bzdety i przez to nie przeżywasz tego co powinnaś przeżyć:classic_cool: Kobiety wstydzą sie kobiecości i przez to nie korzystają w pelni z bycia kobietą:-O

Gość gość
Jeżeli mój tyłek ma przemawiać, to zacznę go lepiej zakrywać, żeby sobie co niektórzy nie myśleli, że odbyliśmy rozmowę i się znamy :/

Gość gość
Zwracam ale w minimalnym procencie, bez przesady... Jak moglabym nie czerpac przyjemnosci, przeciez po to to wszystko... Kuuurde co tu sami desperaci...

Gość gość
zgadzam sie w 100% mały tyłek = mało seksapilu

Gość gość
kuuurcze a jakos widze, ze laski z malymi tylkami, ale wiekszymi piersiami sa bardziej oblegane, troche mnie pocieszyliscie

Gość dość ładna ale nie w typie
Przesadzacie. Jak na tzw. słowiańskie warunki mam tyłek wyjątkowy, rzekłabym wręcz latynoski (spory, krągły, wystający), a powodzenie mniejsze od: a) bardzo szczupłej koleżanki z płaską pupą b) nieszczupłej koleżanki z raczej niezbyt krągłą pupą, za to dużym biustem Twarz mam niezłą. Piersi małe. Jestem dość mocnej budowy, ale nie jestem otyła. A więc... ?

Gość gość
A ja jakos nie widze... Taka prosta w jak decha... Nieee to okropne naprawde aseksualne do tego ogromne piersi ktore powoduja garba i chodza takie kaleki cienkie w pasie z worami do pepka.i garbem na plecach

Gość gość
Ja widzę, że te z ładnymi twarzami są najbardziej oblegane :P Co do tyłka, to nawet mój ówczesny chłopak kiedyś stwierdził, że jak mnie pierwszy raz zobaczył, to uznał że mam za duży tyłek, cham jeden, bo do tamtej pory nie zwracałam na swoje dupsko uwagi :D

Gość gość
A moj narzeczony uwielbia patrzec na moj spory tylek kiedy sie kochamy, ale jestem szczupla. Nie chodzi o torsznie 100 kg ktora ma d**e wielka z otylisci!!!

Gość gość
Mówimy o krągłym ładnm tyłku, a nie o jakiejś spasionej doopie i rozy****ych biodrach.

Gość gość
tak , mowa o tyłku sarny , a nie hipopotama

Gość gość
No i otyłe babsztyle z rozjechanymi tyłkami ociekającymi celulitem zniszczyły wątek :(. Ładny tyłek to zgrabny okrągły tyłeczek, a nie jakaś płaska decha, czy rozjechana du.pa latynoski lub czarnej.

Ha ha, ale wybrzydzacie. Szkoda, że jeszcze z miarką nie chodzicie na podryw. To jak odchudzę swoją pupę o te 4 cm będzie dobrze, ale jak już o 5 to będzie za mała? :D Ech, chłopy, chłopy, wam to dogodzić...

Gość gość
Skoro ci powiedział, że masz duży tyłek, to pewnie miał rację. Masz otyłe doopsko i już. Tutaj mowa jest o zgrabnych pupciach, a wszystkie baby z nadwagą nagle myślą, że im większa doopa ociekająca celulitem, tym lepsza :D.

Gość prawictwo pospolite 137
no tak , ale tyłki przykuwają wyrażnie bardziej naszą uwage niż piersi

"no tak , ale tyłki przykuwają wyrażnie bardziej naszą uwage niż piersi" - mów za siebie, na pewno jest od groma facetów, dla których kobieta bez odpowiednio dużego biustu po prostu nie istnieje, choćby nie wiem jak piękna, zgrabna i pupiasta była.