Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag19000

Do wszystkich mężczyzn...

Polecane posty

Gość Ag19000

Taka sytuacja... Żona Was zdradza, przyznaje się do tego. Dowiadujecie się,że dziecko które uważaliście za swoje jest kochanka. W dodatku, żona wmawia Wam,że to wasza wina bo jej w łóżku nie dogadzaliście. Każe Wam zrobić romantyczną kolację na przeprosiny...za co? Za zdradę. Powiedzcie,że to jest nienormalna sytuacja bo kobiety mnie tu nie rozumieją.

Gość gość
Powiem tak . Gdyby tylko powiedziała o zdradzie to już niczego więcej bym nie słuchał a kolację to chyba na dworcu by zjadła

Gość gość
jak od niej odejdziesz to nie będziesz musiał alimentów płacić

Gość gość z nerwami
Od razu pozew o rozwód z winy żony. Zrzeczenie się praw rodzicielskich i ŻEGNAM. To prowokacja? Nie ma tak bezwolnych ludzi?

Gość gość
Dla dzisiejszych kobiet to jest absolutnie normalna sytuacja. Takie jest ich poczucie sprawiedliwości.

Gość gość
Uciekaj od żony jest nie normalna. Jak dom jest twoj lub mieszkanie zalatw wszystko po cichu tak zeby nie mogla ci zabrac wszystkiego. Napisz list co oniej myslisz ze ją kochales itd. I z***b jej nim w leb. A i przygotuj sie ze bedziesz placil alimenty bo moze podrobic dna. To nie normalna sytuacja chciala cie miec przez chwile , szukala oparcia. Kobiety to kur .. Wy duzo takich.

Gość Ag19000
To nie jest prowo. Napisałam o tym w innym temacie a kobiety wypowiadające się tam uznały Go za 100 % mężczyznę. Dodam jeszcze,że ów facet zrobił tą kolację i dalej sobie żyją razem bo do dziecka rodzina się już przyzwyczaiła.

Gość gość
To powinna przed nim na kolanach chodzić. Ale pewnie go dalej zdradza tylko lepiej się maskuje.

Gość Ag19000
Nie wtrącam się w czyjeś życie. Chcę tylko potwierdzenia, że to ja mam rację, że to nie jest normalne.

Gość gość
MASZ RACJĘ a szmaty to bym minuty w domu nie trzymał.

Gość gość
No bo normalne to nie jest. Istnieje mały promil szansy że wyjdą na prostą ale nad tym trzeba pracować.

Gość Ag19000
No tak pracuje ale głównie to On. Skacząc nad nią, gotując jej obiadki jednocześnie pilnując dziecka... A wieczorem masażyk i winko dla żonki. Nie mój cyrk i nie moje małpy. Dziękuję za wypowiedzi.

Gość Ag19000
Uważajcie więc faceci na takie kobiety nie dajcie się zrobić pantoflarzami.

Gość gość
Czyli żona dalej nie wie że źle zrobiła, skoro to on musiał przepraszać.

Gość gość
nie jest nienormalna tylko CHORA sytuacja, powinien jej dac kopa na ryja i wypad z chaty a nie jeszcze kolacje robić :D 🖐️