Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, mam 21 lat. Ostatnio współżyłam 28.02 potem rozstałam się z chłopakiem, z racji że brałam wtedy tabletki anty , nie zwracałam uwagi na ich regularne branie, ale też nie odstawiłam ich od razu żeby nie dostać wcześniej okresu. Okres pojawił się o czasie (31.03) trwał 5 dni, był dość skąpy w porównaniu z wcześniejszymi. Przerwa między okresami trwa już 40 dni. Wątpię że ma to coś z tym wspólnego ale dodam że od jakiegoś miesiąca mam brak apetytu. Czuję w sobie pustkę jednak nie mam ochoty nic jeść. Czuję wielką ochotę na słodkie i paluszki, chrupki. Zwykle takie objawy miałam na tydzień przed okresem, jednak to nie mija. Czasami pojawiają się bóle w dołku które znikają zaraz po zjedzeniu. Muszę się często zmuszać aby zjeść jakieś śniadanie czy kolację. Czy takie objawy mogą wskazywać na ciąże? Dodam, że moje 2 siostry również mają teraz z tym problem - starają się o dziecko ale okres pojawia się u nich co 2-3 miesiące. Boję się że to może być dziedziczne. Zły dział, nie wiem jak przenieść :(

Gość gość
Wg mnie nie jestes w ciazy, a te objawy świadczą ze @ sie niedługo pojawi albo poprostu akurat masz ochote na cos innego. Jesli sie z chłopakiem kochałas a pozniej dostalas @ to nie jestes w ciazy:))