Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrykos221

co zrobić żeby moja dobra koleżanka była moją dziewczyną

Polecane posty

Gość patrykos221

Mam 12 lat i zakochałem się w takiej jednej dziwczynie. Na początku to była zwykła przyjaźń bo siedzimy koło aiebie w klasie ale potem zaczęłem cały czas myśleć o niej i zabujałem się. Chciałbym być dla nie kimś więcej ale boje się zapytać jej czy czuje do mnie to samo nie wiem jak i gfzie to zrobić boje sie odtrącenia Help me

Zacząłem. Spać i do szkoły, a dziewczę pociągnąć za warkocze, nogę podłożyć, psikusy robić, ale tylko jej, zorientuje się, że coś jest na rzeczy i zacznie ją to ciekawić.

Gość patrykos221
Chyba śmieszny jesteś

Gość patrykos221
Odpowiedcie

Gość gość
Dziewczny gardzą chłopcami, którzy robią błędy ortograficzne. Poćwicz dyktanda. Jest ich pełno w necie.

Gość gość
12 lat daj spokój zaraz zacznie dorastac i jest ryzyko że się roztyje,poczekaj trochę.

Gość gość
no cóż, dziewczyny wcześniej zmieniają się w kobiety, niż chłopaki w mężczyzn. Jeśli potrafisz być przy niej mądry, nie zawiedziesz jej, to kto wie, co z tego wyniknie. Możesz delikatnie mówić jej, że ona jest inna, że lubisz być w jej towarzystwie, że podoba ci się. Nie ma się czego wstydzić, jak jesteś mądry, to jej nie wystraszysz ani nie zranisz, a jak jesteś głupi, to znaczy, że na nią nie zasługujesz. Postaraj się, by ona zawsze o tobie jako o fajnym chłopaku myślała. Rzadko się udaje związek od tak wczesnych lat, ale jeśli oboje się będziecie mocno starać i niczego na siłę nie przyśpieszać, to kto wie. Ja wam szczęścia życzę, bo miłość jest fajna i każdemu pownno się udawać.