Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRSAKIRA

do mężczyzn

Polecane posty

Nie będę owijać w bawełnę - interesuje mnie jak przeciętny mężczyzna reaguje na bycie zdominowanym w łóżku przez swoją kobietę... w sensie... bardziej boi się takich, unika takich sytuacji, czy raczej czuje się nieswojo....? [a może są tacy, którym się to podoba].....

Gość gość
u mnie pozostaje w sferze marzen taka relacja, bo ciezko o taka kobiete :)

w sferze marzeń....? Czyli jednak dominująca kobieta w łóżku to mocny pozytyw....? :O

Gość gość
Mialam ich kilku... To zalezy ktory :-D jedni lubia drudzy nie i tez nie zawsze. To tez zalezy od nastroju. Latwo wyczuc. Ale kiedy jestem napalona uwielbiam dominowac. :-D

Gość gość
tak w sensie, ze nie wymiekam przy takiej kobiecie, chociaz moge byc rowniez ta strona przejmujaca inicjatywe jak na codzien ma miejsce. Fajna sprawa jak kobieta przejmuje stery, ale do pewnych granic. :)

Gość gość
Akceptuję obie możliwości. Można się wielokrotnie zmieniać podczas jednego numerku i czasem jest (było) nawet trochę zapasów. Myślę że tak właśnie powinno być.

Gość gorące lody na chłodne dni
Uwielbiam w łóżku dominować Nie pozwalam mężczyzną na wiele Od początku przejmuję inicjatywę bawię się dopieszczam i kocham do upadłego Jedni poddają się inni wręcz przeciwnie Do tych drugich...nie palam potrzeby kolejnych spotkań Jestem ogień w łóżku i nie zmienię tego jedynie mogę zmieniać partnerów: )

O dominacji nie ma mowy, to raczej układ. Klocki pasują do siebie i po wszystkim... nie wychodzi rano a zostaje na śniadanie. :)

Gość gość
Lubisz zrywać z ciebie ciuszki

Gość BlackSilver
Wszystko zależy od obu partnerów. Ich preferencji i fantazji :3 Sam lubię jak kobieta potrafi przejąć część inicjatywy. Traktuje to jako bardzo duży plus. Moim zdaniem każdy facet lubi jak jego partnerka potrafi pokazać różki. ;)

Gość gość
SW? :D

Gość gość
do autorki, jeśli chcesz poważnie o tym porozmawiać to napisz jak chcesz go zdominować :)

Gość gość
To Sw i pierwsze co zrobiła to odswieźyła swój temat osobiste przemyślenia. Który to nick?

Gość gość
21:58 czyżby sam Widmo z pomarańczy ? :D:D

Gość duch widmo
Kobiety pożądają tylko samców Alpha z kasą, dobrym wyglądem i wysokim statusem społecznym, a uległymi omegami gardzą dissując takowych na wszelkie możliwe sposoby.

Gość gość
Podłe żmijki zalogujcie się a nie srajcie na mnie z gościa :D:D:D

Kwestia podejścia. To sprawa indywidualna. Dlatego mówienie ogólnikami że " kobiety lubią samców alfa " jest żałosne bo nie do udowodnienia ani za ani przeciw. Wydaje mi się że każda kobieta i mężczyzna maja swój charakter i osobowość więc to zależy od twojego partnera.

Gość gość
BlackSilver czyżby nasz Koko Euro Spoko? :D Q,...r......w......a twój styl czuć na kilometr. Widzę ze nie wyszło z Olą? No i dobrze. Jej babcia zawału by dostała gdyby cie zobaczyła:O

Gość gość
O preferencjach często pisał Koke. Hahahha japertole :O

Gość gość
sami starzy znajomi ha ha ha

Gość gość
Koke i SW Stara miłość nie rdzewieje :classic_cool:

Gość gość
Wiem ze mam racje. Amstafa tez się wypierałeś. Zgubił cie jeden szczegół. W ilości przebytych lat na forum ilości czasu poswieconego temu forum i ników nie przebijesz nikogo. Co następny temat niszczysz? Czy szukasz na duuuuuupake bo Sileną odeszła? Zuch Kokus Liz patelnie

Gość gość
Jak wy możecie siedzieć mając taki ból d**y, ile można czytać o tych waszych teoriach spiskowych

O co mu chodzi ? Ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć ? To ze według CB ktoś pisze podobnie do mnie ( myśli podobnie) to cieszy mnie to; zawsze jakaś bratnia dusza. Ale nie myl ludzi gościu XD.

Gość gość
A dlaczego facet ma tylko przejmować inicjatywę? Lubię jak czasami kobieta dominuj, bo jest to dla mnie coś nowego i intrygującego.

Gość gość
Istny kürwidołek.Najpierw pojawia się podniesiony z niebytu temat Słodkiej,pisze Nowy nick MRSAKIRA,ewidentnie styl słodkiej.Potem pojawia się jakiś Black Silver,z daleka czuć. Kokejem.Karuzeli nie ma,story nie ma.Usunięte,pajac wie że Olka pisała tylko na tych dwóch tematach.Taka sprytna strategia.Teraz jej ściemnia na priva a na forume znowu z SW.Hahahaha,no Kürwa,nie wierzę. Żal mi tej Oli,jest nadzieja ze moze nie pisze z tym blagierem.

Miałem natchnienie to zalozyłem " po długim czasie " konto . Wyluzuj chłopak nikogo takiego. Ku.w.a nikogo tu nie znam więc luzuj. Wiesz nawet jakbym Ci chciał to nie mam jak tego udowodnić.

Gość gość
Za stary jestem ta takie numery. Koke Kojot trzepie kapucyna pod avatar kolejnego nicku swieżynki która ni z gruszki ni z pietruszki odswieżyla temat Slodko=Winnej Burdel na kółkach ale ważne że wszystko zostanie w rodzinie. Betoniarka ze spermą nadal się obraca