Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może założe tu konto xD

Jestem tak strasznie nakręcony xD

Polecane posty

Gość gość
:50 -Eat s/h/i/t :)

Gość gość
Powtarzasz się widmuś, bo 44 = 50 :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość sweetdreamKK
Temat było fajny,normalna dyskusja na poziomie i nagle pojawiają się "dziwne wpisy". Ludzie WTF?! Miłego popołudnia dla wszystkich ;-)

Gość gość
Widmuś jest tak ogólnie mówiąc obrażony na kobiety za to że go nie chcą. Ale Widmuś sobie już ulżył co nieco :classic_cool: Teraz możemy wrócić do kulturalnej rozmowy :)

Gość gość
sweet, nie pisz nic o sobie bo niektore zmijki wylogowane zniszcza Cie. A na emailu tez badz ostrozna bo dawno juz nie lataly tutaj czyjes dane i jpg. Dopoki bedzie tutaj ta klika z karuzeli tak bedzie syf. :)

Gość gość
15:46 boli, ze kolejny facet zostal uswiadomiony i nie bedzie na kim pasozytowac prawda ? :P idz lepiej na rower grubasko. :)

Gość gość
I tu się po części zgodzę z Widmusiem. Nie wolno za dużo o sobie pisać na tym forum. I żadnych fot, nigdzie, ani tu ani na e-maail.

Gość gość
współczuję wszystkim w związkach niedobranych pod katem temperamentu. Sama kiedyś w takim byłam i usychałam co noc z frustracji i bezsilności. Uwielbiam się kochać, długo, krótko, namiętnie albo ostro, mam nadzieje, że trafię teraz na faceta z którym będziemy się razem tym cieszyć :) zastanówcie się dobrze na ile seks czy brak seksu jest dla was ważny, bo nie sądze żeby te aseksualne partnerki sie nagle rozbudziły :o tak czy siak pozdrawiam :)

Gość gość
Nie mogę nigdzie iść bo mam nogę w gipsie:P Sam sobie idź, ty chyba nic nie masz w gipsie :classic_cool: I nie jestem gruba :classic_cool: tylko lekko puszysta :classic_cool: :P :D

Gość gość
:57 -coz, jezeli to prawda to wspolczuje :)

Wyglądam jak wyglądam. Nie przeezkadza mi to ;) zresztą za dużo z tym nie zdziałam. Fakt, może i jestem ma jeden strzal, ale całe szczęście chodzę po imprezach gdzie raczej nie ma ludzi konfliktowych. Jesli chodzi o IQ to sorry, ale nie mogę sie z tym zgodzić. Mój umysł jest jesdnym z moich atutów, nie mam zamiaru z niego rezygnować i udawać oszołoma - dziewczyny leżące tylko na wygląd raczej mnie nie interesują. Szybko by mnie znudziły - oczywiście nie chce nikogo urazić ;)

Gość gość
03 -nieprawda :P 05 - mnie nie uraziłeś :classic_cool:

Gość gość
sek w tym, ze one maja tak naprawde w********** n e na wnetrze, ale maskuja to. Zreszta spojrz co zdzialales swoim IQ w zwiazku, przeciez nawet seksu nie masz, a kazdy tepy dres ma tego opor i najlepsze panny. :D

Gość gość
:09 tak myslalem ze klamiesz :)

Gosc 16.11 - i znowu brak czytania ze zrozumieniem, autorowi nie zależy na plastikowych, pustych lalach a tylko takie lecą na drechy :)

Gość gość
Matu :) to widmo pisze. Fajnie że jesteś Matu:) Autorze, nie słuchaj Widmusia :) to człowiek który nienawidzi ludzi, w szczególności kobiety. Jesteś miłym i inteligentnym człowiekiem w dodatku pozytywnie nastawionym do życia optymistą z różowymi okularami na ryjku. My kobiety bardzo doceniamy taki zestaw cech. Łapka autorze Ja idę już, ale niedaleko, tylko na drugi bok :P :)

Gość gość
Matu a tak mimochodem zapytam czy Ty przypadkiem nie masz rogatej duszy ? :classic_cool:

Gość gość
aha, czyli twojej corce jezeli ktos spodoba sie z wygladu to jest pustakiem ? Wyglad odgrywa pierwsza role, poniewaz na jego podstawie ludzie dobieraja sie w poczatkowej fazie kmiocie nie wiedziales tego czy udajesz ?:D

Gość gość
P.S.I chodzi o mentalnosc dresa, a nie ubior, wiec nie szczyc sie czytaniem ze zrozumieniem, bo masz z tym problem :D

...koniec raklam wiec spadam stąd :) ...przecież wiem kto :) ...trudno przegapic :) ...owszem w pierwszej fazie ...póki nie zauważy ze pustak, a wtedy żegnaj gienia ... Miłego dnia :) ...dzisianoc muzeów !

Gość gość
P.S.I chodzi o mentalnosc dresa, a nie ubior, wiec nie szczyc sie czytaniem ze zrozumieniem, bo masz z tym problem :D

Gość gość
chodzilo raczej o to, ze twoja corka jest pustakiem jezeli spodoba jej sie ktos z wizerunku zewnetrznego idac twoim tokiem rozumowania :D

Gość gość
16:19 i 16:20 to wylogowana vałka34 :D

Gość gość
16:19 - nie-e :classic_cool: a 16:20 - nie wiem :P

Gość gość
Wygoogluj sobie autorze co pisala na temat relacji damsko-meskich uzytkowniczka v34 i sam przekonasz sie jak jestes w konia robiony. :D

Gość gość
A co pisała?

Gość gość
:36 ty prawde powiesz dopiero wtedy jak pomylisz sie. Taplaj sie dalej w swojej obludzie i manipulacjach :D

Gość gość
:40 :D Kurde Widmuś :D Skąd wiesz? :D:D:D

Gość gość
okej, nie masz racji, ale bywasz zabawny, :D:D Czasem

Gość sweetdreamKK
Bardzo dziękuję za troskę, nie podałam żadnych swoich danych także o mnie się nie martwcie i kto powiedział, że piszę z kimkolwiek na priv :-D