Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaaa123

A ja nie chcę żeby wygrał Duda w ogóle to nie lubię PiSu

Polecane posty

Gość gość
Te wszystkie galerie pobudowali potem wlasnie PO je budowal bo by nic dalej nie bylo. U nas w miescie byl jeden dom handlowy i przyszlo PO i zbudowali trzy galerie. Nawet w handlu nie bylo pracy bo nie bylo marketow i galerii. Znalazlam wtedy prace po nocach w mpk za grosze. Nic nie bylo masakra

Gość gość
Dokladnie w2007 stalam w kolejce z drugiego pietra na ulice po to zeby ubiegac sie o prace sprzataczki i jeszcze prawie nic nie placili. Takie to byly czasy. A dostac jakakolwiek prace to byl cud. Bo praca byla na wage zlota. Wyjechalam wtedy do Francji bo bym z glodu umarla.

Gość gość
i dobrze robili poczytaj Jak pieniądze wypływają z Polski za granicę a ile sie ciagle buduje w moim miescie 20 tys jest jusz 10 takich supermarketów i prawie wszystkie obok siebie w tym 3 biedronki max kolonka podsumował Donald Tusk - Man of the Year 2014 obejzyj ten film to sie czegos dowiesz o polityce

Gość gość
Markety placa podaatki. Wiesz ile daja miejsc pracy? A w ogole ciagle towary tanieja i jest wiekszy wybor. W 2007 roku to byl tylko reserved i mcdonlds

Gość gość
W tych galeriach sa tez polskie marki i firmy. Nie rozumiecie ze trzeba inwestowac zeby byla praca?

Gość gość
a myslisz ze jest lepiej jest o wiele gozej z mojej miejscowosci codzienie do berlina jada do pracy 300km by przatac po hotelach starym niemcom d**y myc i albo gdzie indziej praca jest za 1200zł po 12godzin

Gość gość
przepraszam biedronki intermarsze jusz były w latach 90 miejsca pracy to zapewniaja fabryki w tys osób a nie sieciówki gdzie zatrudniaja góra 30 osób

Gość gość
No i co? Jestesmy krajem rozwijajacym sie. Jak dobrze placa to czemu nie. U nas nikogo jeszcze nie stac zeby placic za mycie tylka

Gość gość
Ja pamietam jakis dyskont plus nic tam nie bylo tylko piwo chemiczne,ketchup i chilsy zarobki pewnie koszmarne

Gość gość
ja życzę sobie aby takie śmiecie emigrowały i nigdy nie wracały :)

Gość gość
srednia wieku pielegniarki to okoł45 lat młode uciekaja za granice i dlaczego platforma nic nie zrobiła od 2007 roku gdzie chcieli podwyzek poszukaj błekitny marsz platformy

Gość gość
Bzdury i kłamstwa. To byl najleszy okres dla Polski.Statystyki też to pokazują. Obnizyli podatki i ZUS .A telewizja była nie partyjna.Swoj program mieli i Żakowski i Pospieszalski .Walczyli z lapownictwem i to skutecznie.Gdyby Kaczor nie byl honorowy i nie podał się do dymisji bylo by o wiele lepiej

Gość gość
Bzdury i klamstwa..może byłeś urzedasem na panstwowej posadce. I nie nazywaj mnie smieciem pisowski śmiechu. Bo wy zrobiliscie taki Syf że wszystkim ulzylo jak PiS oddalo wladze. Może Duda spowoduje że społeczeństdo jesieni otrzezwieje

Gość gość
nie lubie po a pisu nie znoszę, mimo że zmiana może wyjść i tak na lepsze, to myślę, że komorowski powinien wygrać a dalsze zmiany w parlamencie i następnych wyborach. wyborcy kukiza, skoro to było weto, oddajcie nieważny głos. ja będę głosować na komorowskiego, na pis jest dość powodów, by nie głosować (to konserwatywne, ideowe, świadomie dzielące naród zjeby, które r********y własny samolot i niszczyły ludziom przez kilka lat psychikę). po trzeba oceniać w kontekście czasu, w którym rządzi (podobno to odróżnia ludzi myślących od niemyślących, że patrzą nie tylko na czyn, ale także na kontekst). dla mnie wyborcy k***ina, dudy, brauna, kowalskiego równie dobrze oddaliby głos na stalina i hitlera przekonani, że to lepszy wybór. zresztą wśród nastolatków już były głosy, że polakom przydałby się putin a nie komorowski.

Gość gość
Takiego goowna jak PiS nikt nie zrobil. Mój chłopak zarabial wtedy 1500 zł i placil za mieszkanie 800 . Tyle samo co teraz tylko ze teraz zarabia 5000

Gość gość
Jestesmy krajem rozwijajacym sie ty se jaja robisz albo jestes głupia i nie wiesz co piszesz Polską rządzi sitwa, w której złodziej chama oszustem pogania. Nęka biznes i gnoi najbardziej przedsiębiorczych Polaków, niczym w Układzie zamkniętym Polskie Inwestycje Rozwojowe są, niestety, jak to się górnolotnie nazywa i bardzo eufemistycznie… Ich po prostu nie ma. To ch…j, d…a i kamieni kupa.

Gość gość
Ja mam biznes i nikt mnie nie gnoi.

Gość gość
A zalozenie firmy obecnie to pikus. Można zalozyc firme w trzy godziny

Gość gość
Dziękuję gosciowi z 23.34:), i kilku nielicznym innym. Pustaki zostaną pustakami, dlatego tak długo PO rządzi, mając swojego miernego ale wiernego prezydenta, a ich skuteczny czarny pijar zrobił swoje. Straszą PiSem, jak dzieci się straszy czarownicą. Na niektórych to działa. Malo wiedzą, malo przezyli, mało widzieli... Jakos się nie dziwię, na tym lewacko- hedonistycznym forum, gdzie rzadzą pedały, pedofile i zboczeńcy. Dobranoc. Idę na Interię, tam jest fajna dyskusja polityczna, i nie ma szambiarskiego slownictwa, tam moderacja działa.

Gość gość
Teraz napiszcie drogie lemingi ze za PiSu nie bylo nawet płaskich telewizorów i tabletów a za PO są :-):-):-)

Gość gość
Spoerdalaj

Gość gość
No niestety były tylko grubasy

Gość gość
Nic nie bylo. Nieliczne sklepy, praca tylko dla prostytutek i alfonsow. Ciemna dupa.

Gość gość
płaci ci ktos za załozenie tego chu....wego tematu pajacu

Gość gość
Za PO są smartfony a za PiS nie bylo .Za PO można znaleźć sobie pracę i wziąść kredyt i kupić sobie mieszkanie.Za PO jak nie ma się pieniędzy to można wziąść z bankomatu :-):-):-)

Gość gość
jakie trzy godziny to chyba musicie miec układy z platforma moja sasiadka musiała załozyc własna firme zeby ja przyjeli do pracy w szpitalu na pielegniarke afera tasmowa pokazała stan panstwa polskiego tylko teoretycznie istniejemy Dla zagranicy jesteśmy tylko kolonią Kieżun: Polska neokolonią Zachodu https://www.youtube.com/watch?v=cdJ-LHZ7xKQ cos nowego dla ciebie

Gość gość
Wszystko było tak drogie. Zadnych przecen czy promocji. Teraz możesz dobre buty ze skory za100 zl kupić, wtedy to nie schodzily ponizej 200. Przy zarobkach 600 zł wydać 200 zł na buty to byl koszmar. Jedna para butow na rok. A jeansy najtansze tez200-300 zł. Taki był stosunek zarobków do cen. Tylko jedzenie bylo tańsze niż dziś

Gość gość
strtaszyc takze nie maja czym bo wojska mamy tylko 30 tys reszta to urzednicy i generałowie Stwierdzenie, że wojsko może bronić kraju parę dni, to przesada. Teraz czas należy liczyć w godzinach – obecny stan polskich sił zbrojnych ocenia były wiceminister obrony narodowej Romuald Szeremietiew.Dziennik Gazeta Prawna", polska armia po przejściu w formę "zawodową", stała się wielkim biurem dla wojskowych. Według "DGP" nawet 70-80 proc. całej armii (pomijając rezerwy) to tzw. "biurowi żołnierze", czyli urzędnicy w mundurach.

Gość gość
co z tego ze mamy pare leopardów i troche f 16 jak reszta to złom z lat 70 tupolew był z ubiegłego wieku

Gość gość
Rosja ma sam złom. Nawet Doniecka nie moze odbić. W tym momencie sprawność operacyjna wojska polskiego jest wieksza niż Rosji.