Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałem pół kafeterii i zbaraniałem!

Polecane posty

Gość gość

Wygląda na to że: 1 Kobiety są równie walnięte jak mężczyźni 2 Jezeli chodzi o sex to nie ma reguł, granic, barier. W tym sensie że nie ma tak że jakieś ,,zboczenie" ma 90% zwolenników a drugie tylko nieliczną grupę. 3 większość z nas gdzieś tam głębiej lub płycej pod skórą ma zdradę. Jak sie mylę to proszę komentować.

Gość gość
Przykro mi, ale się nie mylisz... Zaglądam tu czasem, z coraz większą niechęcią. Piszę więcej na Interii, tam nie ma hedonizmu, i takich tematów, jak tu. Trzeba mieć swoje dobre i poukładane zycie w realu, by nie zwątpić w istnienie dobra, moralnosci, milości, w prawdziwym swiecie, po przeczytaniu "tematów" tutaj.

Gość gość
Up.

Gość gość
up...

Gość gość
Co cię tak dziwi. Tutaj większość to wylniałe kury domowe, które z nudów wypisują takie farmazony.

Gość gość
Tu wylazi cala zawisc, frustracje zycia w realu. Forum ogolnie jest juz skonczone, nie ma normalnych tematow, zyczliwych odpowiedzi (nawet jesli sie ktos z kims nie zgadza). Chodzi o to, zeby zwyzywac, wyzyc sie nic wiecej. Mentalna bieda siedzi wlasnie tutaj

Gość gość
my nie żyjemy w realu tylko w biedronce, autorze nie udawaj prawiczka,wiemy jak się śliniłeś jak Master111 robił pokazy mosznowe