Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę że ktoś może mnie pokochac

Polecane posty

Gość gość
hehe ja mam to samo, ostatnio widziałam się z facetem, i zaprosił mnie do siebie, i wyciągnął orzechówkę i ona wydała mi sie jakaś blada, więc sobie wkręciłam, ze tam w ogóle nie ma alkoholu, tylko specjalnie coś tam rozcieńczył, zeby mi się tak wydawało, i poszła z nim do łożka.. oczywiście mu o tym nie powiedziałam, tylko zapytałam czemu ona taka blada:D no obłęd jakiś.. wtedy tez byłam trochę podpita.. ale jak teraz na to patrzę, jak emocje opadły to myslę, że naprawdę jest ze mną źle:p

Gość gość
Hehe...ale artystki z was:) wiecie, czasem jest tak ze zwykla dziewczyna moze urzec fajnego faceta tym jaka wlasnke jest...nie koniecznie wygladem...wiem cos o tym;)

Gość gość
Heh, no nieźle :P Ja temu mojemu nie umiem zaufać, bo obraca się często w babskim towarzystwie i martwię się, że to kobieciarz,który zgrywa dobrego kolegę.

Gość gość
No coz...sprawdz go;) moze tylko probuje ci pokazac ze ma powodzenie I moze miec kazda a chce ciebie...a jak go sprawdzic? Chyba nie musze ci mowic:) w koncu wy kobiety jestescie w tym specjalistkami:)))

Gość gość
Na razie przygladam się mu, zobaczymy co będzie dalej. Zakochałam się.

Gość gość
Uuuups...to jak sa uczucia to juz bedzie ciezej...