Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmnbvcxz

Dlaczego Komorowski tak bredzi?

Polecane posty

Gość gość
Nie tylko on lecz cala PO!

Gość gość
super

Gość gość
Jak to się dzieje i skąd to poparcie dla Komorowskiego, jeżeli większość jest przeciw rządowi PO, czy ludzie nie pamiętają jak Komorowski był posłem, z jaką pogardą wyrażał się o poprzednim prezydencie. Niemożliwe, żeby ludzie dali sobie zrobić wodę z mózgu i zapomnieli co ten pan naprawdę sobą reprezentuje i że przez 5 lat nie zrobił dla polaków nic dobrego, a nawet wprost przeciwnie. Czy jesteśmy znowu w czasach, że wynik wyborów był już ustalony przed ich ogłoszeniem.

Gość gość
Wstyd, prezydent w takim programie, do czego posunie się się jego sztab wyborczy. Sam prezydent powinien wiedzieć, że taki występ ośmiesza nie tylko jego jako osobę, ale urząd prezydenta RP. Ludzie zastanówcie się do czego jest zdolny ten człowiek, nie przebiera w metodach, wystawia się na pośmiewisko, nie dba o swoją reputację, za wszelką cenę chce przekonać młodych ludzi, tylko do czego, czy uważa że młodzi ludzie nie mają rozumu?

Gość gość
Z Komorowskiego taki prezydent jak z Karolaka aktor. Karolak nadaje się tylko do grania w reklamach, jest beznadziejnym niby aktorem, bez talentu, prezencji i mózgu. Duet w atutach wart siebie. Wybór takiego niby artysty do sztabu poparcie świadczy o samym pretendencie. Może z jedną różnicą, Komorowski ma prezencję i tylko tyle.

Gość gość
Jak sie tak czyta te wszystkie tematy o wyborach to 55 do 45 %dla dudy a w sondazach tvn bronek prowadzi juz 3pkt ... kukiz pewnie mialby 4-6 .. :/ nie chce zyc w kraju gdzie bombarduja mnie klamstwami platformy non stop Obiektywny.

Gość gość
tylko niech Broniu flagi w gówna nie wkłada

Gość gość
Bo jest prawdopodobnie chory na alshaimera.

Gość gość
dobre

Gość gość
Może Polacy się obudzą i zastanowią się co przez 5 lat zmieniło się na lepsze. Według mnie nic, emerytura 67 lat, podwyższone podatki, przekręty.

Gość gość
Przecież nim prawdopodobnie kierują kumple którzy rządzą i prowadzą interesy on to tylko ich lojalna marionetka. :)

Gość gość
No właśnie ale co mają zrobić obywatele, żeby to zmienić, żeby dać sobie szanse na poprawę i nadzieję na lepsze zmiany. Jak to możliwe że Komorowski znowu zwycięża w sondażach , czyżby to był początek próby sfałszowania kolejnych wyborów. Obecnie PSL nie ma szans na wejście do sejmu, a w wyborach samorządowych ok. 20%.

Gość gość
A myślałeś nad tym czemu kartki do głosowania nie są imienne i czemu władzę zawsze przejmują praktycznie ci sami ludzie.(Wystarczy dodrukować kartek bo przecież 60 dziwne by to było jakby 60% głosów było nieważnych ) , tylko na początku tworząc iluzję jakiejś zmiany.Niestety zawsze tak było że wygrywa ten kto tak naprawdę rządzi.

Gość gość
Plujecie jadem to typowe dla pisowcow. Nie pojde na wybory, bo dla mnie kandydata nie ma, ale niestety az razi w oczy, jak potraficie być plugawi. Miejcie choć trochę honoru, niech każdy glosuje jak chce, bo każdy ma takie prawo.

Gość gość
Wolność wypowiedzi to polskie prawo, jedyne jakie jeszcze mamy. Jeżeli kogoś prawda w oczy kole, to już jego sprawa. Piszę to co mi leży na sercu, wolno mi. Nikomu nie ubliżam, a poglądy to moja sprawa. Popieram PIS i jestem z tego dumna i nikomu nic do tego.

Gość gość
Widac ze masz zryty beret moherze, weź się lepiej do roboty.

Gość gość
Ja uważam że najlepiej nie iść na głosowanie.Niech się wtedy zabawią.

Gość gość
Ja nie mam żadnego kandydata więc nie idę również.Po co tracić czas lepiej browarka sobie strzelić w tym czasie.

Gość gość
Wcale nie muszę wybierać.Niech się sami wybiorą. :)

Gość gość
moher to dzisiaj i tak 10 razy lepiej od leminga

Gość gość
To ze moherowe berety to wiadomo, elektorat z pierwszych lawek niedzielnej mszy. Lemingi? Jeden rzucil bez sensu i reszta powtarza. Niby ze daza do samozagłady? I tyle lat rzadza? Cos tu nie gra. Nie należy bezmyślnie powtarzac tego co komus slina na jezyk przyniesie.

Gość gość
Nie jestem moherowym beretem, mam 30 lat do kościoła nie chodzę ale głosuję na Dudę. Nie chodzicie na wybory więc nie oceniajcie innych, taki stan kraju wam odpowiada, to znaczy że jest wam wszystko jedno

Gość gość
ok.

Gość gość
22:53 bredzisz synku

Gość gość
zasługi komorowskiego dlaczego nie poprę bronisława: 1. podwyższenie wieku emerytalnego 2. opłata za drugi kierunek studiów 3. podnoszenie podatków 4. kompromitowanie polski na arenie międzynarodowej 5. wpadki pokazujące niekompetencję i ignorancję 6. powiązania z wsi 7. próba sprzedania lasów państwowych 8. zgoda na gmo temu panu już dziękujemy :)

Gość gość
za pare dni bedzie po bulu

Gość gość
Raczej znowu będzie półtora miliona nieważnych głosów i Bredzisław wygra :classic_cool:

Gość gość
Pewnie ze wygra Komorowski, ale tylko dlatego żeby nie dopuscic pisu do władzy. Szkoda ze Kukiz się nie dostal zamiast pisu, on mialby wtedy większe szanse. Na niego zagłosowaliby wszyscy którzy głosowali na Komorowskiego tylko dlatego żeby pis nie wygral. No i wreszcie ktoś by zrobil porządek z wojna polsko- polska. To jawna glupota, żeby zacni mezowie stanu takie cyrki odstawiali na najwyższym szczeblu.

Gość gość
Miejcie pretensje do prezesa waszej partii ze jesteście tak postrzegani. Walka o krzyz, teorie spiskowe, wiece nienawiści i niechluby sojusz z Rydzykiem. Czy to jest obraz budowania współczesnego państwa na miare Europy?