Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmnbvcxz

Dlaczego Komorowski tak bredzi?

Polecane posty

Gość gość
Za to wasza partia to szoguny, chuj dupa i kamieni kupa :classic_cool:

Gość gość
Mi wystarczy minuta z Niesiołowskim i już wiem ,że PiS nie jest straszny.Po zapienionym pogardą i nienawiścią w widoku towarzysza z partii miłości ,plus pan Prezydą krzykacz,bufon,mąciciel niezrownoważony,niekulturalny(patrz debata)plus zegarki,afery,podsłuchy,kolesiostwo,nikt nikomu nie patrzy na ręce to --- dużo bardziej boję się PO monarchii niz PiSu z calym zastępem Rydzyków

Gość gość
święte słowa

Gość gość
ja się boję co będzie jak Komorowski będzie rządził :( sprzedadzą wszystko w Polsce już planują sprzedawać ziemię obcokrajowcom !

Gość gość
Bronek stchórzył i nie pójdzie do Kukiza, nie chcieli mu podobno dać wcześniej pytań a wiedział, że jak nie będzie czytał odpowiedzi z kartki to będzie tylko bredził.

Gość gość
Przykładem są pytania od zwykłych ludzi na ulicy, starszych, młodszych. Komorowski nie wie co ma odpowiedzieć, opowiada jakieś głupoty jakby nie potrafił sklecić dwóch zdań.

Gość gość
Duda to dopiero jest ściemniacz!!! Jego obietnice są nierealne a jedynie co może zrobić to skłócić nas z resztą Europy tak jak to zrobił Lech Kaczyński.

Gość gość
Tak, tak. Duda za to da wam kupę kasy :D Idźcie do punktu Dudapomocy, większość tu się kwalifikuje. Dostaniecie swoje 5 min i zobaczycie w praktyce jaki skuteczny jest wasz kandydat :D

Gość gość
Komorowski jest słabym kandydatem, ale przynajmniej nie musi na czas kampanii chować swoich kolegów:) co się stało z Antkiem? z Jarkiem? Skitrali się? hehe

Gość gość
a co z przyjacielem bronka niesiołowskim stefanem? a gdzie palikot, gdzie koledzy z wsi?

Gość gość
Namawia sie by nie isc do wyborow wtedy PO zewrze szeregi i wygra bronek ;(

Gość gość
Bo on i PO nagrabilo tyle kasy ze moze bredzic i robic z ludzi baranow ! Mnie nie stac na lepsze jedzenie i jadam syf dzieki rzadom PO a oni za nasze pieniadze sie woza kilkunastoma autobusami to wiele kosztuje!

Gość gość
Dżuma i cholera. Miał być Kukiz w II turze! Krwa jego mać. Tu nie ma mniejszego zła. Obaj kandydaci nie są godni tego stanowiska.

Gość gość
Oczywiście teraz w II turze zagłosuję na Dudę, ale nie spodziewam się wygranej tego kandydata. Po wszystkich manipulacjach w mediach myślę że większość tłumu dała się oszołomić i zagłosuje na Komorowskiego, i się zacznie. Ośmiornica nabierze siły i wyssie nas do końca. Czego się spodziewam po drugiej kadencji Komorowskiego?Tego że jako ktoś kto już nie musi dbać o wyborców bo trzeciej kadencji już nie ma, taki ktoś może wprowadzić i podpisać wszystkie niepopularne ustawy, spodziewam się że: za parę miesięcy Komorowski wprowadzi podatek Katastralny, a wtedy wtedy to już dla mnie koniec , bo nie dam rady, nie mam pieniędzy na zapłacenie takiego podatku za moje mieszkanie, dla mnie jest niemożliwe zapłacenie od 3 do 10 tysięcy rocznie, mieszkanie mam nieszczególne ale własnościowe,położone w centrum w lokalizacji drogiej , więc wartość rynkowa za to byle co może być duża, więc i podatek będzie wielki. Nie zapłacę bo nie mam z czego. Więc spodziewam się że w ciągu jakiegoś czasu zostanę wyrzucona z mieszkania na bruk, wiecie komornik, urząd skarbowy i w świetle prawa na bruk, a mieszkanie zostanie za bezcen sprzedane jakiemuś znajomemu komornika , za wartość długu i mi nic nie zostanie. Sama wcześniej nie sprzedam mieszkania,bo komu ? Teraz trudno sprzedać cokolwiek bo nie ma nabywców, wyjechali za chlebem, zresztą muszę gdzieś mieszkać, jak najdłużej się uda zanim wywalą mnie na bruk, nie mam do kogo iść więc zostanę bezdomna, tylko sznur. Potem Komorowski wprowadzi euro, najszybciej jak się da, wtedy wszyscy będziemy głodować, a Komorowski i jego platforma ośmiornica jest bogata im głód nie grozi. Lasy państwowe zostaną sprzedane aby zadowolić diasporę żydowską za urojone odszkodowanie za majątki zniszczone przez Niemców w czasie wojny, pracy nie będzie, młodsi wyjadą , a potem emerytur też nie będzie bo źródłem emerytur jest praca młodych.

Gość gość
Oszolomic? Sam oszołom jesteś. Każdy kto glosuje ma swoje poglądy i swojego kandydata. Myslisz ze Twoim bełkotem na kogos wpłyniesz? Glosuj sobie na kogo chcesz, mi nic do tego, tak samo jak Tobie co do wyborow innych. Osmieszacie się probujac wplynac na zmiane przekonan czy obrazic zwolennikow PO. Myslicie, ze tu taki ciemnogrod i latwo zmanipulować elektorat? Ci na stolkach walcza tylko o władze, o nic więcej, wszyscy bez wyjątku. Nie ma sensu się tym nakrecac. Historia ich rozliczy. Prezydenta Polski powinni wybrać spośród włodarzy miast, czy województw i to w zaleznosci od ich spisania się w urzędzie. Dobry gospodarz to nie ten co dużo gada i głupio się uśmiecha. Nie twierdze, ze bywalcy ero sa apolityczni, jednak to nie miejsce na takie dyskusje.

Gość gość
Myślę, że wygrana Komorowskiego spowoduje całkowite zniknięcie Kukiza,, on się nie przebije ani w mediach ani w jesiennych wyborach, już się o to rządząca platforma postara wraz z Komorowskim. W wyborach prezydenckich Kukiz miał okazję być widoczny, ale wybory parlamentarne mają inny charakter i tam Kukiz i jego ludzie (teraz nierozpoznawalni z nazwiska) nie będą widoczni, oni znikną i nie będą widoczni, ja wiem że w moim lokalu wyborczym nie będzie Kukiza na listach wyborczych bo on nie jest z tego obszaru. Wygrana Komorowskiego jest przegraną formacji Kukiza, jest wymazaniem Kukiza z życia politycznego, pojedynczy Kukiz nic nie zrobi.

Gość gość
Dla Komorowskiego to ostatnia kadencja, więc obiecuje co tylko chcecie, wie że już nie będzie kandydował, więc dla Polaków nie zrobi nic dobrego jak dotychczas zresztą. Rzem z PO zniszczy nas, doprowadzą do bytu dwóch klas bogatych i biednych, klasa średnia zniknie. Będziemy parobkami we własnym kraju.

Gość gość
Dobrze prawicie. Nie chciałam iść na II turę. Ale trzeba głosować przeciw tłustemu złu

Gość gość
Dla kasy zrobi bronek z PO wszystko potem sie wozi bronkobusami ;(

Gość gość
Duda zdecydowanie wygrał z Komorowskim a Tvn i Wybiórcza manipulije sondażami WSTYD.

Gość gość
Jak wygra Duda to zaraz z nory wyjdzie gwiazda ze spalonego teatru- Macierewicz :classic_cool: STRACH SIĘ BAĆ :(

Gość gość
Przeżyliśmy Niesiołowskiego ,przeżyjemy Antoniego

Gość gość
WSI już sra po gaciach

Gość gość
czas na normalność, Polacy się obudzili

Gość gość
Normalność będzie dopiero jak zrobimy porządek z tą całą zgrają: PO PiS SLD PSL Palikoty i inne durnie won na trawkę :O

Gość gość
Jeżeli wybory będą uczciwe to wygra Duda, problem jest jednak w tym, że PO boi się kontroli tego co zrobili prze 8 lat.