Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmnbvcxz

Dlaczego Komorowski tak bredzi?

Polecane posty

Gość gośćmnbvcxz

Obiecuje jakieś cuda na kiju, 100 tysięcy miejsc pracy po wyborach dla młodych, mówi że naszym sojusznikiem w UE jest USA, robi referendum o JOW-y a w konstytucji jest że wybory do sejmu są proporcjonalne i trzeba by najpierw zmienic konstytucje. Może mi ktoś to wszystko wytłumaczyć. Ja nie głosowałem w 1 turze wcale ale teraz mam wątpliwości.

Gość gość
z obu stron serwują nam brednie,to są obiecanki bez pokrycia,bo skąd na to kasa? obaj chcą wygrać,to bredzą

Gość gośćmnbvcxz
Według mnie Duda tak nie bredzi jak Komorowski, osobiście nic takiego szczególnego nie słyszałem.

Gość gość
fakt

Gość gość
bredzi zapewne za namową przygłupów z jego sztabu wyborczego :D jego kampania to totalna porażka a on nie ma jaj by się przeciwstawić Platformowej hołocie. A osobiście w sumie połechtało mu ego i desperacko walczy o dobre imię, które stracił odkrywając jakim jest niedouczonym małobystrym intelektualnie pionkiem PO, jednak przecież nie musi się starać, i tak ma przecież pensje prezydencką zagwarantowaną ustawowo do końca swojego żywota :P Lepiej byłoby dla niego gdyby zachował twarz w grze, której reguł nie skumał, i odsuną się od PO, ale on tego nie zrobi, bo jest pieskiem układu :)

Gość gość
właśnie