Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

echna_sp

tradzik, blizny, pomocy..

Polecane posty

Witam. z trądzikiem borykam sie od 14 roku zycia, w tym momencie mam 19 lat. u dermatologa bylam moze z 4 razy, niestety nic to nie pomogło. sama wyszukuje sposobow na tradzik, rozne masci, kremy, zabiegi ( kwasy, mikrodermabrazja). tradzik doprowadzil mnie do naprawde zlego stanu psychicznego. z nie tyle moj tradzik co okropne, porozszerzane pory, powiedzcie, czy cokolwiek da sie z tym zrobic..

Gość gość
Próbowałaś normaclin + epiduo?

Gość gość
Jezeli nie masz już trądziku tylko ślady po nim, rozszezrone pory i blizny to polecam mezoterapię mikroigłową. Miałam takie zabiegi w salonie beauty premium w Poznaniu i moja cera wygląda dużo lepiej, a pory stały się mnie widoczne.

Gość Wirusek1
J ana pewno od siebie mogę polecić z czystym sumieniem krem Qcera. Poleciła mi go kiedyś ciocia - jest dermatologiem. I naprawdę działa. Cera wygląda teraz super, wypryski poznikały, nawet blizny są mniej widocznie :)

Gość gość
qszajs spamówo!!!

Gość ggosiaaaa
jak na trądzik i blizny to ja polecam z całego serca żel Alaclarin. Mi on pomógł, jestem zadowolona, bo od kilku lat miałam trądzik i nic mi wg nie pomagało, ale wyczytałam o tym żelu na forum jakimś i kupiłam go, nie sądziłam ze mi pomoze, a tu nagle po miesiacu widziałam takie efekty, ze byłam w szoku.

Gość gość
Na blizny dobry jest argan. Z resztą nie tylko na blizny, ja się smarowałam olejkiem arganowym po kąpieli całą ciążę i tak uniknęłam rozstępów. Dobry mają w oleofarmie jakby ktoś szukał. Szczerze polecam

dobrym pomysłem byłoby pójście na wizytę do dermatologa. Możesz to zrobić prywatnie albo na NFZ, ale wówczas potrzebne Ci może być skierowanie od lekarza rodzinnego. Dermatolog przepisze Ci antybiotyk na trądzik, jeśli nadal masz z nim problem.

Gość Niuniuniuniu
Kiedyś na forum wyczytałam, że dobry jest krem Qcera. Ktoś juz pisał o nim wyżej. Stosowałam i naprawdę efekty są rewelacyjne. Pierwsze widziałam juz po 2-3 tygodniach. Zaczerwienienia przygasły, trądzik zaczął być coraz mniejszy. Rewelacja!

Gość bensso99
Używałam Epiduo do leczenia trądziku i nie miałam po nim żadnych pryszczy ani blizn.

Gość gość
WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!

Gość gość
Maści i kremy to jedno, ale w przypadku mocnych przebarwień nie obędzie się bez zabiegów kosmetycznych. Wiem jak to jest, sama miałam straszny trądzik i pozostały mi po tym brzydkie pamiątki. Na szczęście zafundowałam sobie serię zabiegów mikrodermabrazji w http://studioangel.pl/ i poprawa jest bardzo duża.