Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amberty

Co myślicie o damskich koszulach?

Polecane posty

Witam wszystkich. Co myślicie o kobietach które ubierają się w damskie koszule? Podoba wam się taki styl? Moja dziewczyna czasami takie nosi i szczerze mówiąc średnio mi się to podoba, ale nie jestem w stanie jej przekonać żeby z nich zrezygnowała. Myślicie, że powinienem zaakceptować jej styl i polubić koszule, czy dalej przekonywać ją żeby zmieniła styl ubierania?

Damskie koszule są super sama lubię chodzić w damskich koszulach a szczególnie przed spaniem są lekkie przewiewne czuje się bardzo komfortowo. W tym sklepie masz kilka ciekawych wzorów http://www.hurtowniamegabrand.pl/odziez-damska/koszule-damskie/ Myślę, że warto zaakceptować swoją kobietę w tych ciuchach również możesz, inaczej pomyśleć o takim ubiorze może to być dla ciebie seksi, gdy się ubierze w samej koszuli bez niczego dla ciebie warto o tym pomyśleć w inny sposób.

Gość gość
podobają mi się damskie koszule ale tylko te przypominające męskie babskich z ozdobami i dziwnymi krojami nie lubię

Ja bardzo często nosze damskie koszule do pracy,bo są poprostu eleganckie i muszę dobrze wyglądać przed klientami. Po pracy zakładam je na uroczystości rodzinne i tyle. Na co dzień wolę coś bardziej sportowego i wygodniejszego,ale z racji pracy koszul mam całą szafę. Według mojego męża koszule są bardzo kobiece,więc nie wiem w czym widzisz problem.Jaki preferujesz styl ubierania kobiety?

Mi właśnie koszule kojarzą się z męskimi ubraniami, szczególnie te w kratę. Wolę coś bardziej kobiecego i dopasowanego. Ale to chyba kwestia gustu. Każdy preferuje inny styl. I najważniejsze w czym komu jest wygodnie. Też w sumie nie chciałbym, żeby mi ktoś na siłe zmieniał styl ubierania się.