Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam nową pracę. Zamiast sie cieszyć jestem przerażona.

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo chciałam zmienic pracę bo stoję w niej w miejscu, nie rozwijam się, nie mam kontaktów z ludżmi. I teraz dostałam pracę, lepiej płatną w wiekszej firmie i zamiast sie cieszyć ja jestem przerazona. Mam niską samoocenę, nie jestem towrzysyska i boję się czy się zaklimatyzuję w nowym miejscu. Przez chwilę nawet zastanawiałam się czy nie zrezygnoiwac z nowej rpacy:-(

Gość gość
Zostaniesz zaakceptowana jak nie będziesz udawała cnotki. No wiesz, lato się zbliża, pokaż uda kolegom z pracy.

Gość gość
nie musisz się klimatyzować praca to praca miejsce w którym się pracuje a nie na pogawędki

Gość gość
Nie bój się Skarbie, wszystko będzie OK :)

Gość gość
gratuluje nowej pracy :) Wiem, że jesteś przerażona, ja mam zawsze to samo. Pierwszy miesiąc w nowym miejscu to dla mnie masakra, potrafiłam płakać w kiblu, prawie nic nie jadłam, nie spałam. To jest straszne, ale nie zabija. Powtarzaj sobie, że jesteś wrażliwa, nieśmiała, ale masz zalety. Ja np tak się stresuje, bo poważnie podchodzę do pracy i nie chce zawieść. Szefowie wcześniej czy później to zauważają i zawsze są zadowoleni z mojej pracy :) powodzenia

Gość gość
dzieki:-) Niby cieszę się bardzo z teo powodu bo tego chciałam od dawno ale jak juz mam to na wyciągnięcie ręki to mnie to rpzeraża. Nienawidzę zmian, boję się zmian, boję sie nowych sytuacji i ludzi i tego że mogę sobie nie poradzić:-(

Gość gość
ale widzę ze nie jestem sama z takimi schizami i to m nie trochę pocieszyło:-)