Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jechac z 2miesiacznym dzieckiem do rodziny?

Polecane posty

Gość gość

Chcialam w sobote odwiedzic brata, ktory mieszka 60km od nas oraz rodzine mojego meza w niedziele(100km). Myslicie, ze to dobry pomysl z takim maluszkiem?

Gość gość
trzeba było o tym pomyśleć 11 miesięcy temu jak go robiliście

Gość gość
13.56 dobre :)))))))

Mówisz o podróży samochodem? Myślę, że taka podróż to nic złego. Oczywiście trzeba pamiętać od odpowiednim zabezpieczeniu dziecka w tym całym leżaczku samochodowym (na fotelik jeszcze jest za małe). Jeśli jest zdrowe i obecnie na nic nie choruje to można jechać.

Gość gość
a skąd mamy wiedzieć? ani nie wiemy jaka będzie pogoda, ani czym chcecie jechać, jak sobie radzicie, szklana kula nam wysiadła i jest teraz problem z dobrymi radami...

Gość gość
ja pojechalam z moim 230 km do rodziny z noclegiem, powiem ci ze umeczylam sie, karmilam piersia, jazda zajela nam duzo czasu bo trzeba sie bylo zatrzymywac na karmienie, nie bardzo bylo gdzie zmienic pieluche, do tego chyba ze zmeczenia drogą i tego zamieszania mi sie pokarm zablokowal w piersiach i musialam sciagac laktatorem i wogole.... sama sie podziwiam ze pojechalam, teraz bym nie pojechala, wszystko zalezy od ciebie, spanie u kogos z dzieckiem tez nie bylo dla mnie komfortowe bo maly ich budzil, ja chodzilam po pokoju w nocy, dopiero jak wrocilam po kilku dniach doszlam do siebie, dziecko tez bylo widac odczulo zmianę, bo bylo nerwowe i nie chcialo za bardzo jesc

Gość gość
Maly spi w samochodzie. W sobote bysmy jechali w jedna strone dwie godziny posiedzieli do wieczoraj i wrocili do domu. W niedziele 1,5h podroz w jedna strone do mojego brata