Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów w wieku średnim

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili gdybyście dostali propozycję seksu od 20 latki ? Chodzi tylko o seks... Wypowiedzi preferowane tylko od facetów

Gość gość2
Zależy jakimi wartościami się w życiu kierujesz :) Sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie. Ja osobiście odmówiłbym.

Gość gość
Czemu byś odmówił ?

Gość gość
wolę fajne 30, niż wulgarne małolaty więc pogoniłbym

Gość gość
przeleciałbym :)

Gość gość
Taa fajne 30.. to pr***no juz :o a czemu zakladasz ze malolata musi byc wulgarna?

Nie jestem w średnim wieku, ale też bym pewnie odmówił. Sam seks bez niczego więcej to dla mnie słaby pomysł.

Gość gość
20-tki sa zaje.iste

Gość gość
dlatego wulgarna ,że wyskakuje z propozycja seksu. Po co mi coś takiego, ani to duma ze zdobyczy ani jakieś wyzwanie, a przyjemność jak ze zrobienia sobie ręka. Seks jest fajny jak jest trochę uwodzenia, flirtu, gry, niepewności uda mi sie ja przekonać czy nie. Tak wprost to można w domu publicznym załatwić

Gość gość
taa fajne 30.. to pr***no juz pechowiec.gif oj biedaku, jak dorośniesz i zrozumiesz, ze seks to nie tylko wsadzić wyjąć to będziesz wiedział o czym mówimy

Gość gość
Po 1 nie jestem facetem tylko dziewczyna wiec ani nie wyjmuje ani nie wkladam. A po 2 piszesz ze ogolnie malolaty sa wulgarne a nie ta co zaproponowala taki seks. Malo to babek 30+ ktore proponuja taki seks? Wiec czemu piszesz o dziewczynach majacych 20 lat?:o

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem się kłania, wpis odnosił się do pytania autorki a nie całej populacji kobiet. Gdyby autorka złozyła mi tak propozycję wyśmiałbym ja za wulgarność. Teraz łatwiej zrozumieć?

Gość gość
tylko ciekawe jak w ,,realu,, Wam idioci by seks jakaś laska zaproponowala to byscie nie wiedzieli co powiedziec ..zenada

Gość gość
A ty pisz tak aby ktos zrozumial. Narazie ci to nie wychodzi. Napisales/az wole fajne 30 niz wulgarne 20... czyli wedlug ciebie 30 jest fajna a 20 wulgarna... raany... i wez tu przetlumacz :o

Gość gość
tu mówią,że odmówią a naprawdę by ******* ile wlezie ;D

Gość gość
nie mierz swoją miarą, to nie jest tak , ze do każdej jednej laski ci staje tylko dlatego ze ona chce. może jakims prymitywom tak, ale po 30-ce to nie każda byle dziura kręci, czasem po prostu szkoda prądu na zaliczenie czegoś

Gość gość
20 latki sa lepsze. Swiezsze itd zuzyta 30 nie dorowna takej. Wiec nie wiem po co piszesz ze 20-latki sa wulgarne. Wiem ze zal dopke sciska ale nie musisz sie juz tak spinac :D

Gość gość
dajcie spokój

Gość gość
A ty pisz tak aby "aby" to trochę wsiowe:). Co ja poradzę , ze nie rozumiesz i trzeba wszystko jak mućce na rowie...

Gość gość
Hmm, to nie wiek tylko styl dokladnie decyduje o jakosci. Sa fajne 20 ale sa tez c*****e 20 sa fajne 30 i sa c*****e 30. A jesli chodzi o wulgarnosc, Zazwyczaj wulgarnosc idzie w parze albo z popisami albo wlasnie takich 30ek ktore sa przesiakniete jakimis patologicznymi doswiadczeniami. wole wulgarna 20 ktora po prostu sie popisuje niz 30dzieche ktora juz zawsze taka bedzie.

Gość gość
Aby wsiowe? Niby czemu? To ty lepiej naucz sie pisac tak "aby" ktos zrozumial a nie stukasz w ta klawiature lecz nic z tego nie wynika ;)7

Gość gość
hmmm, no widzisz, a ja w ogóle nie mam pociągu do wulgarnych- jakie by one nie były

Gość gość
Powlazily tu same baby 30+ i sie wymadrzaja :D nie macie dzieci? Garow do zmywania? Zmienic pampersa dziecku? Maz z pracy niedlugo wroci..moze obiad kobieto ugotujesz a nie przesiadujesz na kafe? :) :o

Gość gość
adyć nie muszę pisać tak cobyś dziołcha ogarnęła

Gość gość
Ehh :(

Gość gość
Powlazily tu same baby 30+ i sie wymadrzaja smiech.gif nie macie dzieci? Garow do zmywania? Zmienic pampersa dziecku? Maz z pracy niedlugo wroci..moze obiad kobieto ugotujesz a nie przesiadujesz na kafe? usmiech.gifpechowiec.gif obsesja?

Gość gość
Ja tez bym odmowil bo niezbyt mi sie takie mlode podobaja,na nieopierzone wygladaja:-D Od 25-tki juz bym sie zastanawial

Gość gość
Nie,pytam z ciekawosci :D

Gość gość
Baby idzcie do garow

Gość gość
No wlasnie.. te 30 probuja za wszelka cene udowodnic ze sa lepsze od tych "malolat" :D komicznie to wyglada..no ale coz zrobic..