Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liiiiczaa

Wanessa, Brajan, Jessica, Denis, Alan dużo macie takich przypadków w rodzinie?

Polecane posty

Gość liiiiczaa

te imiona i inne typu: Angelika, Sandra, Nikola, Kevin, są często krytykowane na forum i przyjęło się, że przeważają w patologicznych rodzinach, w których alkohol leje sie strumieniami, a dzieci chodzą brudne i zaniedbane, choć wiadomo, że nie zawsze tak jest. Macie przypadki takich imion w najbliższej rodzinie? Jak na to reagujecie? Bo tutaj każda mądra i wyszczekana, a nie wierzę, że siostra, którejś z was dałaby synowi na imię Alan i wyzwałybyście ją od patologii i menelstwa.

Gość gość
ani jednego takiego przypadku w rodzinie, u nas wszyscy zdrowi ;)

Gość gość
w dalszej rodzinie jest Alan,ale to 20 -latek,gdzie imię w tamtych czasach nie było aż tak oklepane.No i jest Nikola,w normalnej rodzinie-może nie jakies wyżyny społeczne,ale tez nie patologia

Gość gość
Wolałabym już jakiegoś Denisa, czy Alana, niż Tadeusza, czy Zdzisława...bo takie imiona nadano w mojej b. dalekiej rodzinie dzieciom :O

Gość gość
Na szczęście nie. Mam Tomka, Bartka, Szymka, Anię i Olę.

Gość gość
I mnie w rodzinie nikt nie nadal tych imion dzieciom. Wszyscy maja mormalne polskie imiona. Wszuscy uwazaja je za wsiurskie i obciachowe. I nie ma tez zadnych Frankow,Antkow,Stasiow,Zosi,Marysi itp.

U mnie w rodzinie będzie Alan za miesiąc, Ale jego rodzice mieszkają w Irlandii. Mam sąsiadkę, ktora ma Nikole i to właśnie patologiczna rodzina.. rodzice chleja, awanturuja się, wiecznie jakieś popijawy tam, szkoda dzieci... jak reaguje? Nie wyśmiewam imion dzieci, Jak takie ma to ma, sama bym swojego tak nie nazwała, Bo nie w moim guście imiona.

Gość gość
Ja mam w rodzinie Stevena. W Pl. Ostatnio urodził się Oliver za granicą. Normalni ludzie

Gość gość
A ja znam Nikole , Alana i Roksanke i nie są to żadne patologiczne rodziny.

Gość gość
gość dziś Steven :D:D:D płaczę! Szon, Majkel, Szantal, Ricz i wróżka Samanta - cały gwiazdozbiór :P

Gość gość
owszem.nie rodzina ale znajoma z pracy.nawet dziecka nie chcieli ochrzcic, ale babcie naciskaly

Gość gość
Jest Nikola w rodzinie ale to multimilionerzy są więc do patologii im strasznie daleko. Jest też nastoletnia Nikola ale to rodzina naukowców i mieszkają w Wawie. Jest też trzecia Nikola jedna z pięciu rodzeństwa i prawdę mówiąc też jej zazdroszczę, bo ma życie jak to się mówi, jak w Madrycie. Z pozostałymi imionami nigdy w życiu sie nie spotkałam w Polsce.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest tylko Nicola, jej mama i tata są dentystami, żadna patologia. Oprócz tego jest jedna Patrycja, zupełnie normalna dziewczyna. Oprócz tego są Kaśki, Gośki, Anie, Szymon, Bartek, Kuba, Tomek, Michał, itp. Normalne imiona,

Gość gość
Jest Nikola w rodzinie ale to multimilionerzy są więc do patologii im strasznie daleko. xx jedno drugiego nie wyklucza, patologia jest nie tylko w biedzie, a ci multimilionerzy są jak widać patologią umysłową :D

Gość gość
17:11 To idź i rób miliony! Ty pewnie jesteś młoda i niezbyt mądra. Jeśli ktoś osiąga sukces to nie może być głupi i przekonasz się o tym prędzej lub później! Wybór imienia dla dziecka, rozczaruję cię naiwna istoto, nie decyduje o rozgarnięciu umysłowym jego rodziców.

Gość gość
U nas w rodzinie jest Nataniel

Gość gość
17:15 - wiesz, większość milionerów dorobiło się z przypadku, a większość inteligentnych (i ponadprzeciętnie inteligentnych ludzi) zżyje na średnim poziomie. Ja nikomu niczego nie zazdroszczę, po prostu obiektywnie stwierdzam, że nikt na poziomie nie nadaje takich imion. Kim Kardaszian też ma miliony, i co w związku z tym?

Gość gość
U mnie jest Amelia :/

Gość gość
17:22 Pokaż mi swoje konto i możemy dalej dyskutować. Prawda jest taka że niczego nie osiągnęłaś i nie masz prawa wypowiadać się w sprawie osób postronnych. Temat założyłaś bo nie leżą ci takie czy inne imiona a wszelkimi sposobami próbujesz to sprowadzić do kwestii inteligencji ludzi którym takie imiona leżą. I tyle w tym płytkim temacie!

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie będziemy mieli Króla Anglii Alana:P

Gość gość
Pokaż mi swoje konto i możemy dalej dyskutować. xx właśnie dałaś świadectwo swojej płytkości. Możesz być najbogatszym człowiekiem świata, ale NIGDY nie będzie to równoznaczne z klasą, obyciem i dobrym gustem :D Śmieszna jesteś sugerując mi, że skoro nie jestem MULTIMILIONERKĄ nie powinnam wypowiadać się w temacie :D Nikola to bieda umysłowa i nic tego nie zmieni, miłego dnia Ci życzę :*

Gość gość
17:33 myślisz że jak życzysz mi miłego dnia to odbiorę cię jako bogatszą umysłowo? Niestety nie tak to działa. Dla mnie ty jesteś osobą biedną umysłowo i płytką do wszelkich granic i mało świadomą otaczającego ją świata. Ja nie jestem śmieszna pisząc to co napisałam, tylko osobą mądrzejszą od ciebie po prostu. O gustach się nie dyskutuje bo to w złym tonie i jest przejawem braku klasy i obycia.

Gość HA HA HA HA HA  H
AAAAAAAAAAAAAAA 17:33 Ale ci ktoś dosrał w końcu:D Jesteś przegrańcem życiowym autorze tematu!

Gość gość
nie w najblizszej rodzinie mam Mikołaja Piotrusia Wiktorie Ize Pauline Kacpra i Ole u sasiadow jest Nikola i Jowita ale to zadna patologia moja kolezanka ma Brajana ale im tez do patologi daleko

Gość gość
Moja siostra jest lekarką tak jak jej mąż i mają córkę Sandrę. Do patologii im daleko. Nie wiedziałam, że to takie patologiczne imię i taki rynsztok wg was. Widać trzeba się jakoś dowartościować na kafe :o Ja dopiero tu spotkałam się z tego typu nagonkami. Sama tak na nikogo nie patrzę.

Gość gość
Alana znam jednego, faktycznie pochodzi trochę z patologii... ale kurde, takie imiona jak Angelika, Sandra, Roksana to w moich rocznikach się zdarzały bardzo często i to żadna patologia ;/ miałam sporo koleżanek o takich imionach, Nikol też trochę znam tylko młodszych. Każdy ma po prostu inny gust, niektórzy moze brak gustu, ale to nie znaczy, ze są patolą. Mi się nie podobają te imiona, tak samo jak te stare, Marysie, Zosie, Stasie i Franki ale nikogo patolą nie nazywam bo ma takie a nie inne imię.

Gość gość
Gusta są różne. Brat z bratową nazwali córki: Marysia i Zosia, a teraz urodzi się Brajan, bo po prostu takie imię dla chłopca im się podobało. Mam w dalszej rodzinie Franka, który ma siostrę Nikolę, a NIkola akurat była swego czasu, tak popularna, jak np. Julka. Nie słyszeliście nigdy o brutalnie zabitych dzieciach o takich imionach jak: Magdalena, Szymon, Jan czy Bartosz? A to już totalna patologia, a imiona uznane za normalne.

Gość gość
U mnie w rodzinue jest Lena (rodzice radcy prawni), ale jej brat ma bardziej normalne tradycyjne imie. Jest tez Sonia (rodzice pracuja w branzy reklamowej), a brat nazywa sie Igor. Jest tez Oliwia (rodzice przecietni, typowa klasa srednia, ale jej mama pochodzi z prostej rodziny, choc zadna patologia, ani nic z tych rzeczy), ktora mogla byc rownie dobrze Nikola, bo byly i takie typy podobniez, a brat pewnie bedze wlasnie Alan, bo sie jej mamie zawsze podobalo to imie. Z mojego rodznika znalam Sandre (rodzice przecietni ludzie), ktorej siostry nosily typowe pospolite imiona. Znalam tez Angelike (rodzice biedni, ojciec pil), ktora miala siostre Elize, ale ich brat mial juz normalne tradycyjne imie (nawet troche starodawne).

Gość gość
Znam tez Pole (rodzice z klasy sredniej, wlasny biznes itd.), ktora ma brata o tradycyjnym staropolskim imieniu (zupelna skrajnosc).

Gość gość
A i znam tez faktycznie jednego Alana (dziecko bardzo mlodych przecietnych ludzi, ktorzy sie predko rozstali, bo ojciec znalazl zaraz mlodsza), ktory ma siostre o pospolitym imieniu.